Adolescentul în vârstă de 16 ani care vineri a provocat un accident rutier în Medgidia, în urma căruia două femei şi-au pierdut viaţa, după care a fugit de la locul faptei, a fost prins de poliţişti, reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Adolescentul a condus, vineri, un autoturism pe strada Fundătura Viilor din Medgidia, iar la intersecţia cu strada Văii, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat cu maşina pe trotuar, unde a accidentat patru persoane, trei femei şi un copil.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, o femeie se afla în stop cardio-respirator, a fost resuscitată şi dusă la spitalul din Medgidia. Aici a intrat din nou în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare nu au mai reuşit să o readucă la viaţă, fiind declarat decesul. De asemenea, o altă femeie rănită grav a ajuns la spitalul din Medgidia şi urma să fie transferată cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dar aceasta a intrat în stop cardio-respirator pe drumul spre elicopter şi nu a mai putut fi salvată de cadrele medicale, informează România TV. Celelalte două persoane implicate în accident au fost rănite mai uşor.

După producerea evenimentului, adolescentul de 16 ani a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind prins în scurt timp de oamenii legii. El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

Joomla SEF URLs by Artio