Liviu Dragnea a declarat luni, referitor la dezvăluirile Rise Project privind partidele de vânătoare la care a participat, alături de şefii Tel Drum şi preşedinţi de organizaţii PSD, că ar trebui audiate şi animalele şi s-a întrebat retoric dacă aceste activităţi sunt infracţiuni.

 

"Eu cu Florian Pitiş (n.r. ca răspuns la o eroare a reporterului legat de nume) nu m-am mai văzut de când a murit. Îi cinstesc memoria. Petre Pittiş am fost la sute de partide de vânătoare. Şi cu mâna întoarsă la spate nu pot să îmi aduc aminte de toţi cei care au participat la vânătoare. Nu cred că Florian Pitiş a fost vânător. Eu nu înţeleg. Câteodată îţi pare rău de Kovesi. Acum foloseşte reporteri ca să pună întrebări. Nu ştiu despre care fotografii vorbiţi. Nu ştiu la ce moment vă referiţi. Habar nu am la ce poze vă referiţi. Domnişoara procuror, chiar v-am răspuns e suficient. Întrebarea mea e foarte simplă la dvs şi vorbesc mai tare ca să audă şi DNA. A merge la o partidă de vânătoare este o infracţiune? Sunt oameni chemaţi la DNA să fie întrebaţi de vânători. Până la urmă ar trebui chemaţi mistreţii, iepurii şi fazani şi eventual arestaţi", a declarat Liviu Dragnea.

 

#TELEORMANLEAKS - Rise Project anunță o nouă anchetă și publică imagini de la o vânătoare la care a participat Dragnea, alături de lideri PSD și șefi de la Tel Drum

"Eu nu am participat la nicio partidă de vânătoare la care lideri politici să fi discutat despre nişte contracte cu nişte acţionari de la companii. Nu vreţi să vă strângeţi toţi şi să puneţi în cor aceleaşi întrebări. (...) Cum au ajuns la Rise Project nişte documente, în condiţiile în care ajunseseră la DNA", a mai spus Dragnea.

Directorii companiei Tel Drum au participat la mai multe partide de vânătoare cu lideri PSD, printre care Liviu Dragnea, Marian Oprişan, Niculae Bădălău, Gabriel Vlase sau Claudiu Manda, potrivit unei investigaţii Rise Project. Manda, Vlase şi Bădălău au fost audiaţi la DNA pe acest subiect.

#TeleormanLeaks. Ponta, despre partidele de vânătoare ale lui Dragnea: „Seamănă cu ceea ce am văzut în Narcos”

Joomla SEF URLs by Artio