Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Săptămâna trecută a început plictisitor pentru standardele româneşti. Trenurile au început să sară de pe linie. Aşa, şi? Unde e senzaţionalul dacă n-avem carnagii? O ştire adevărată pentru telespectatorul român ar fi fost dacă, în trenurile care au zburdat de pe ecartament, s-ar fi aflat o ceată de criminali în serie care, tocmai la momentul accidentului feroviar, violau o babă însetată de sex, în ritmuri apocaliptice de Guţă. Şi, tocmai când Berceanu trăgea concluzia cu terorismul, s-ar fi descoperit că, de fapt, cele trei sute de victime ale deraierii erau înjunghiate de mecanicul beat care, din lipsă de preocupare, se uita prea mult la ştirile de la ora 5. Asta da, ar fi făcut rating! Trecând la lucruri serioase, se spune că în reţeaua CFR din România sunt peste 1.000 de puncte periculoase. Problemele identificate pe căile ferate pot provoca oricând o tragedie. Măsurile luate de autorităţi se referă, în special, doar la limitarea vitezei de circulaţie, la nivelul de acum 100 de ani. Pe un sfert din liniile din România viteza maximă permisă este de 50 de kilometri pe oră. Normal că e aşa. Păi, după ce a eradicat Necolaiciuc buruienile de pe calea ferată română, aplicându-i tratamente cu apă de la robinet, pe milioane de dolari, de unde naiba să mai fie bani şi pentru linii noi?

Dar ce week-end, ce mai freamăt! Conferinţa de duminică a lui M.C.

Mircea Cosma, preşedintele CJP, în loc să stea şi el ca tot omul pe acasă, a anunţat duminică schimbarea vicepreşedintelui PDL Auraş Dragomir. „Cazul de la Ploieşti va fi discutat la Bucureşti, dar, indiferent de rezultat, voi propune schimbarea din funcţie a vicepreşedintelui PDL”, a declarat Cosma. O oră mai târziu, consilierul judeţean PDL Radu Ionescu a afirmat că organizaţia Prahova doreşte ruperea protocolului de guvernare PSD, şi că acest punct de vedere a fost transmis conducerii centrale a partidului. 

Pensula lui Tiseanu şi Cartea recordurilor

Oraşul Câmpina a intrat sâmbătă în Cartea Recordurilor, fără să ceară voie de la CJ! Cu o pensulă de aproape 4,3 metri. Fiind mai cu moţ, câmpineii au „împrumutat” ideea de la Ploieşti, care are trei pensule înfipte în rondul din apropierea hotelului Prahova. Lasă că ne face nea Mircea una pe măsura aspiraţiilor sale. Cine ştie, poate că în zilele următoare se va descoperi că, de fapt, şi Mihai Viteazu era pasionat de pictură. Şi, pentru a comemora un astfel de eveniment planetar, se va înlocui barda din mâna voievodului şi se va înfige o pensulă. Unde? Acolo, la statuia din Parcul Tineretului, aia în care coaiele calului voievodului aproape că atârnă pe soclu. Apropo de asta: artistul a avut dreptate. Ce putea să exemplifice cel mai bine idealul de neatârnare al poporului român decât ouăle calului lui Mihai Viteazu? În fine, ce mai contează că, dacă ne luăm după cronicari, Mihai Viteazu ar fi călărit o iapă la război? Bărbăţia să triumfe, zic bine, nea Mircea? 

Pentru cine mai prinde

Ministerul Educaţiei a precizat că profesorii vor primi sporurile până la sfârşitul acestui an. Adică spor la treabă, multă sănătate şi putere de muncă!

La „Praga” nu-i ca la Praga

Mizeria din Policlinica Praga a determinat inspectorii DSP să avertizeze medicii care au contract de comodat în acest imobil că este cazul să mai facă şi un pic de curăţenie pe acolo, altfel vor fi amendaţi, iar centrul medical va fi închis. Sanepidiştii spun că pe acolo ar fi tare mare nevoie de ceva mână de gospodar. Aşa că, le-a „sugerat” doctorilor că au de investit în renovări. Un mezelic. De aproape un miliard de lei.

Terasa prefectului

Un ziar zice că Ploieştenii se plîng de terasa Vienna Cafe şi că nu mai pot să doarmă sâmbăta de când se organizează nunţi. Dar în restul săptămânii de ce nu dorm, că ar avea, totuşi, încă şase nopţi de odihnă. Cică ei ar fi făcut zeci de sesizări însă degeaba! Cu toată ploaia de amenzi încasate, conducerea localului a continuat seria nunţilor. „Vecinii dau vina pe prefectul Radu Oprea, asociat la firma care deţine terasa. Radu Oprea a refuzat să facă vreo declaraţie oficială, menţionând că de când a venit la Prefectură nu s-a mai ocupat de administrarea afacerii şi a ţinut să precizeze că nu a influenţat verificările desfăşurate de organele de control” - zice un organ de presă.

Mircea C., director de campanie

Săptămâna trecută, preş-ul CJ dar şi preş-ul PSD Prahova s-a dotat cu baterii Duracell. Deci, tot o ştire cu el. Prahovenii sunt mai liniştiţi. Mircea Cosma a fost desemnat director de campanie pentru alegerile prezidenţiale, iar senatorul Daniel Savu - purtător de cuvânt. Ei speră să obţină 50.000 de semnături pentru sustinerea candidaturii lui Mircea Geoana la preşedinţie dar şi un minimum de 100.000 de voturi. Mircea Cosma: "Ne dorim un procent de 37%-38% din totalul de voturi înregistrat la nivelul judeţului. De la dorinţă până la putirinţă este ceva cale! Mai ales când catindatul nu te ajută... Părerea noastră!

Mircea ne ameninţă cu valuri. De panglici. 

Cică până la sfârşitul acestui an, în Prahova se vor pune în practică mai multe proiecte care vor contribui la dezvoltarea aşezărilor. Asta o spune onor preşedintele CJ Prahova. El îi ameninţă pe prahoveni că în perioada imediat următoare se vor finaliza mai multe investiţii care sunt începute cu ani în urmă. Aşa se face că „prin grija neprecupeţită a conducerii superioare a judeţului” vor avea apă curentă şi localităţile Tinosu, Călugăreni, Surani, Şoimari, Cărbuneşti, Ariceştii-Zeletin. Doar am ajuns şi noi, în 2009, pe la 1795-ul nemţilor! Amin! Mai mult, belferii din Tătaru şi Salcia vor avea apă la robinet şi ei! Moooamă ce minune! Partea proastă este că pe acolo forajele necesare captării sursei de apă sunt (pentru nu se ştie cât timp) în curs de execuţie. Cât despre achitarea facturilor... ce vorbă-i asta? Păi ce să facă cei din Tătaru şi Salcia cu apa, dacă acum nu au după ce s-o bea?

La ce-s bune campaniile?

Pentru că altminteri nu avea cum să ne ameninţe stăpânirea judeţeană că „se va continua programul de reabilitare a drumurilor judeţene, inclusiv a unora prin care se face legătura cu judeţele învecinate. Taman drumeagul dintre Lapoş-Pietroasele - cel inclus pe celebrul "Drum al vinului". Fomiştilor din Bertea, Salcia si Proviţa de Sus li se promite şi lor câte ceva. Că - în curând - prin investiţiile realizate în infrastructura de drumuri o să se vadă ceva şi pe acolo. Da? Nu glumiţi? Cât de curând?

Tot din zona „promitem, că doar nu ne doare gura!”

Şeful administraţiei judeţene Prahova zice că în perioada imediat următoare (luni, ani, secole?) se vor lansa licitaţiile pentru lucrările la drumurile care fac legătura dintre Valea Doftanei şi Braşov. Planurile măreţe prevăd şi amenajarea drumului judeţean 236, în zona centrelor comerciale din zona km 6 din Ploieşti. Şi pentru că tot visăm frumos, mai avem parte şi de un proiect care prevede amenajarea unui pasaj peste DN1. Şi toate astea doar de dragul unei campanii care o să fie peste câteva săptămâni!

Primarii vor să renunţe la izlazurile comunale. Ca să pască nişte vile şi fabrici.

Aflăm că primarii mai multor localităţi de pe la „ţară” vor să fi ajutaţi de Comisia judeţeană de fond funciar pentru a folosi o parte a izlazurilor comunale în „alte scopuri” decât păşunatul. Pentru că turmele de oi şi cirezile de vaci au devenit rarităţi, edilii din zona rurală vor să folosească terenurile ocupate de izlazurile tot mai inutile pentru construirea de staţii de epurare, parcuri sau pentru niscaiva investitori. Care investitori nu vor paşte pe acolo ci vor construi cine ştie ce fabrici, uzine sau măcar ateliere şi făbricuţe. Ca să mănânce şi gura „peizanilor”!

Alte două parcuri industriale?! Să fie!

Edilii din Lipăneşti şi Bălţesti doresc să intre în rândul lumii şi vor ca pe teritoriile lor să înfiinţeze câte un parc industrial. Lipăneştenii şi bălţeştenii speră ca după deschiderea celor două parcuri să se mai îngraşe - măcar un pic - şi bugetele lor, care nu-s deloc prea vânjoase.

Consiliul Local Păuleşti a desfiinţat postul de bibliotecar al comunei

Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional Prahova (nu ne înuraţi că nu noi am botezat-o aşa) a trimis Prefectului o sesizare referitoare la desfinţarea postului de bibliotecar din Păuleşti. Direcţia solicită Prefecturii să ia la bani mărunţi HCL Păuleşti, să vadă dacă este legală. Aiurea, din moment ce există o Lege a bibliotecilor potrivit căreia în fiecare localitate trebuie să existe un astfel de post! Model numai bun pentru edilii care au doar două clase mai mult ca trenul şi vor să desfiinţeze bibliotecile din judeţ.
Viceprimarul spune că nu mai are nici bani de salarii şi că biblioteca nu se va închide, pentru că va fi delegat cineva din Primărie care să se ocupe de această activitate. "În clădirea în care funcţiona biblioteca lucrează şi două asistente sociale, iar una dintre acestea poate da şi cărţi". Noi venim cu o altă propunere: dacă tot nu mai există islaz, îl puteţi băga pe ciobanul comunei la un part-time, pe post de bibliotecar.

Un ou ceva mai ieftin, nenea Sârbu?

Codul de bune practici va intra în vigoare după ce legea va fi promulgată, iar primele rezultate, adică preţuri mai mici în hipermarketuri, ar trebui să se vadă peste două-trei săptămâni, ne zice ministrul agriculturii, Ilie Sârbu.

Abramburica şi lacrimile sale

Liderii PDL au spus că dacă ministrul Educaţiei nu renunţă la ordinul semnat, se trece la remanierea miniştrilor social-democraţi. Ascultători, liderii PSD i-au asigurat pe cei ai PDL că nu se va mai schimba niciun director de şcoală, iar Andronescu va renunţa la ordin. Social democraţii au bagat-o în şedinţă pe ministresă şi i-au reproşat că nu s-a consultat cu partidul. Pentru impresie, Andronescu a plâns în faţa liderilor coaliţiei. "Eu am o carieră în spate. Sunt profesor universitar. Nu pot să revoc ordinul", a spus ministrul, cu lacrimile şiroindu-i pe obraji. Barosanii PDL n-au fost impresionaţi, întrucât Andronescu ar mai fi lăcrimat şi la alte reuniuni ale coaliţiei. „Mă cunoaşte toţi colegii mei!” Cine spunea asta? Cumva Leana A.D.I.?

Iliescu şi Geoană cel micuţ

Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD, pe blogul personal, despre cel care spunea altădată că era prostănac: „Nu contest că are unele slăbiciuni: insuficientă experienţă şi formare politică, unele inabilităţi şi stângăcii”, dar este de părere că "realegerea lui Traian Băsescu ar fi lucrul cel mai grav". Măi, nea Nelule, matale n-ai treabă acasă, pe bune? O şeptică cu Nina, ceva? Ce vrei matale, numai lasă-ne!

Marian şi caşcavalizarea

„Eu am auzit două persoane care vorbeau de caşcavalizare, ar trebui să le fie ruşine. Oamenii ăştia au beneficiat de toate privilegiile partidului timp de 20 de ani. Acum se dau cascadorii râsului, au prins curaj dintr-o dată, se maimuţăresc şi vin în sprijinul lui Băsescu, în pachet cu Oprescu", le zice Marian Vanghelie despre Octav Cozmâncă şi Miron Mitrea.

Paleologu despre buget. Nimic despre demisie.

Theodor Paleologu: „Bugetul alocat culturii româneşti e, pur şi simplu, ridicol!”. O demisie cum o fi atunci?! 

În merţane colorate...

Leonard Orban: "Infracţionalitatea şi problema rromilor pun sub semnul întrebării libera circulaţie a românilor în Europa". 

I-a pus la respect!

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, despre protestul magistraţilor: „Nu este o luptă pentru independenţa justiţiei, ci este o luptă pentru putere”. Serios, de unde ştii? 

Hop şi Geoană din colţul său!

Legalizarea prostituţiei şi a consumului de droguri este „cea mai spectaculoasă soluţie la depăşirea crizei", a spus preşedintele PSD, Mircea Geoană. El a amintit de declaraţiile lui Traian Băsescu din campania prezidenţală trecută, când şeful statului spunea că "unul din cinci români este homosexual”.

Avem bani pentru pensii şi salarii. Scriptic, desigur...

Chiar dacă nu are banii necesari, Guvernul vrea să construiască şi să reabiliteze 10.000 de kilometri de drumuri judeţene. Pentru un asemenea proiect gigant sunt necesare cel puţin două miliarde de euro, sumă de care Guvernul nu dispune deocamdată. Cu toate acestea, lucrările vor demara anul viitor. Cel puţin aşa susţine (promite, că doar nu-l doare gura) ministrul dezvoltării, Vasile Blaga. Acum, 42% din drumurile României sunt neasfaltate.

Raport care spune ce ştiam

Raportul asupra Corupţiei, lansat de Transparency International România şi acoperind ultima jumătate a lui 2008 şi primele opt luni din 2009, zugrăveşte o imagine dezolantă a schimbărilor petrecute în această perioadă în legislaţie, politicile şi instituţiile publice, cu impact asupra corupţiei. De aia nici nu-l mai luăm în seamă.

Ce ţi-e şi cu poreclele astea

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu a făcut o vizită prin câteva judeţe din Moldova. Cică in calitate de europarlamentar, nu de excursie pe banii UE. Ea a mulţumit alegătorilor săi pentru sprijin, dar pentru a nu se simţi singură şi neprotejată, Elena l-a luat cu ea şi pe iubitul ei, Syda.

Emil... iz'a'live

Emil Calotă, dacă vă amintiţi de el, ex-edilul clorofob al Ploieştiului, vrea ca şi directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti să beneficieze de un fond de premiere în valoare de 12 salarii, atâta timp cât acest lucru a fost posibil şi în cazul directorului RATP. Rău au ajuns unii, parol!

Mircea Convingătorul

În intersul judeţului revenim cu o ştire bombă. La insistenţele preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a decis alocarea sumei de 1,3 milioane de lei pentru acest an, în scopul demarării lucrărilor de refacere a structurii podului de cale ferată de la Slănic. Podul zace din luna octombrie 2007 şi, uite că acum i-a venit de hac nea Mircea!

Vuieşte ţara. Băse vrea şi el. O constituţie a sa. 

Motiv numai bun de pălăvrăgeală şi năucire a poporenilor. Traian Băsescu, ca să facă ţara să se agite, să uite de sărăcie şi necazuri a aruncat o bombă. Ce criză? Ce şomaj? Ce incompetenţă? Ce corupţie şi foamete? El a cerut organizarea unui referendum, în acelaşi timp cu alegerile prezidenţiale, pentru Parlament unicameral şi reducerea numărului de parlamentari. Băsescu a propus organizarea unui referendum în acelaşi timp cu alegerile prezidenţiale, prin care cetăţenii să decidă dacă renunţă la o Cameră a Parlamentului şi dacă sunt de acord cu reducerea numărului de parlamentari la maximum 300, România având în momentul de faţă un Parlament cu 471 de parlamentari. Contează prea puţin că propunerea de trecere la Parlamentul unicameral nu modifică doar acest articol din Legea fundamentală, ci încă 20 de prevederi, dar presupune şi un hăţiş complicat de proceduri, avize, consultări sau dezbateri parlamentare. "Ceea ce face în momentul de faţă Traian Băsescu este o diversiune similară cu referendumul pentru suspendarea preşedintelui care a avut loc în acelasi timp cu primele alegeri europarlamentare. I-a mers atunci şi crede că-i va merge şi acum”, a mai spus fostul deputat PRM Lucian Bolcaş.

"Băsescu este disperat”

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, susţine că Traian Băsescu îşi doreşte o nouă Mare Adunare Naţională. "Traian Băsescu este disperat, nu mai are curaj să se prezinte la alegerile prezidenţiale decât ascuns în spatele unui demers demagogic şi populist. Sunt de acord cu reducerea numărului de parlamentari, dar personal ramân partizanul unui Parlament bicameral”, a susţinut Crin Antonescu.

Între timp ţara are alte griji. Falimentul la uşa spitalelor

Instituţiile sanitare nu mai au bani să-şi trateze pacienţii. Statul vrea să asigure supravieţuirea cu banii din anul viitor. De acum înainte, pe reţetele doctorilor vor apărea noile tratamente revoluţionare ale ştiinţei româneşti: rugăciune şi post!

Soluţia pentru ieşirea din criză? Curvele!

Dacă Parlamentul ar adopta o lege pentru reglementarea prostituţiei, statul ar putea cîştiga 200 de milioane de euro pe an din taxe şi impozite, se arată într-o analiză Money.ro. 

„Să-i luăm gâtul lui Traian Băsescu!” Mai uşor, tovarăşu' Savu. Ceauşescu a murit acum 20 de ani! 

Senatorul Daniel Savu către colegii de partid: "Trebuie sa-i luăm gâtul lui Traian Băsescu! A venit vremea să scăpăm ţara de el". Adrian Năstase, hop şi el: "persoanele care îi vor da votul pentru a doua oară actualului preşedinte vor da un vot iresponsabil". Apoi, ca să arate că nu este chiar un nimeni, deputatul de Mizil a fost şi mai tranşant: "Pentru că, în 2004, sloganul a fost Băsescu - D.A., acum, trebuie să-i spunem acestuia: Băsescu - PA!". Pentru PSD, acum „România este mult mai izolată decât era înainte să adere la Uniunea Europeană; pentru că ignoră Parlamentul. Traian Băsescu este un virus pentru Europa, este o cangrenă care va trebui extirpată". Oleo, domnu' Adelu', ne-am speriat toată familia de spusele domniei voastre. Inclusiv mătuşă-mea. Pe care nu o cheamă Tamara, desigur. Adrian Nastase le-a mai transmis colegilor social-democraţi că „în campania electorală oamenii nu trebuie convinşi ca să-şi dea votul pentru că primesc zahăr şi ulei”. Dar ce? Case? Tractoare? Vaci de lapte? S-au dat domnule Năstase... La recentele alegeri pentru funcţia de preşedinte al CJ Prahova! Cel puţin se promiteau, ce-i drept la tombolă! 

2.212 pesdei mititei şi cu Geoană peste ei! Sutiştii lui nea Mircea

Mircea Cosma a anunţat că echipa PSD din judeţ angrenată în campania pentru prezidenţiale va fi formată din 2.212 persoane, care reprezintă parlamentari, şefi de organizaţii, primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni etc." Îmi propun ca Prahova să fie judeţul unde candidatul PSD la Preşedinţie să aiba un vot în plus faţă de ceilalţi candidaţi. Pentru asta, fiecare responsabil delegat pe lângă secţiile de votare va avea obligaţia să stea de vorbă, în numele partidului, cu câte 100 de persoane”.

Viu sau mort... c-o taxă tot eşti dator

Începând din 2010, taxele şi impozitele locale vor creşte cu aproape 20%, ceea ce va majora cu aproximativ 200 de lei impozitul pe clădiri. Taxele au fost majorate prin hotărâre de Guvern. Ä‚ştia vor să ne ia banii cu care mergem la curvele legiferate de comisia prezidenţială. Huo! 

Te pui cu organul?!

După ce a refuzat să comenteze decizia Consiliului Superior al Magistraturii de a-i respinge candidatura pentru funcţia de procuror general, Laura Codruta Kovesi a declarat că a fost sancţionată pentru criticile pe care le-a adus CSM. Corect!

Ca să vezi, ce cald va fi la vară!

Controalele repetate ale Fiscului, Sanepidului, inspecţiei muncii şi ale celorlalte organe abilitate au fost frecvent reclamate de oamenii de afaceri. Ei bine, cică ar exista un proiect de lege „prin care se stipulează” (ce expresie!) că aceeaşi autoritate de control nu va putea să verifice acelaşi contribuabil la intervale de timp mai mici de doi ani calendaristici. Oficial se spune că în acest moment controlul la un mare contribuabil se desfăşoară la un interval de minimum şase luni. Dar de câte „organe” nu se mai aminteşte nimic!

Titluri de ziar în Parlament

Moţiunea intitulată "Decât muncă fără rost, mai bine puţin şi prost".

Şi tu, Stolo?

Prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan, despre măiestria lui Boc de a guverna: „Înainte de 1989, era unul Ceauşescu, care conducea România cu o mână de fier şi care s-a chinuit vreo trei ani să facă, atunci nu le spunea standarde de cost, le spunea normative de cheltuieli. După trei ani (...) când s-a încercat să se folosească, s-a ajuns la concluzia că ne-ar fi trebuit trei bugete ca să acoperim ceea ce dădea din aplicarea normativelor", a spus liderul PDL, precizând că nu are încredere "în acest exerciţiu care se face acum".

Back To Top