Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Pamflet

Bârfoteca noastră a primit o veste proastă. Pentru madam Stelian, de la Apele Române, filiala Prahova. Doamna are o problemă cu turismul, şi nu cu orice pensiune amărâtă de două margarete, ci chiar cu ministresa. Şefa de la ape este împinsă de la spate cu blândeţe disimulată ca să elibereze o autorizaţie de mediu în beneficiul unei societăţi care vrea să extragă piatră din cariera de la Măgureni. Societatea respectivă este în concubinaj cu doamna Elena Udrea, despre care ştiţi că tricotează bine şi, din câte vedem, este pusă pe treabă la Minister. Îi urăm succes Elenei şi sperăm ca bârfa asta să nu fie adevărată. Nu de alta, dar şi-a început bine treaba şi nu vrem să ne dezamăgească. Hai, Elena, nu te da bătută!


Elena şi bestia


PS: Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Adică daţi-ne, naibii, în judecată, luaţi-ne banii, să plecăm acasă, că şi noi ne-am săturat de noi, da' voi, deci succesuri!

Back To Top