Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu i-a adresat ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, o întrebare referitoare la situația indemnizațiilor de însoțitor pentru persoanele cu handicap.

Parlamentarul a inițiat acest demers pornind de la cazul unui prahovean. "La solicitarea domnului Irinel Popescu din Mizil, pensionar cu invaliditate de gradul 1 (suferind de cancer hepatic), i-am adresat, astăzi, doamnei ministru Lia Olguța Vasilescu următoarea întrebare, în conformitate cu procedurile parlamentare (...):
Doamnă ministru,
În prezent, indemnizațiile de însoțitor pentru persoanele cu dizabilități sunt plafonate din anul 2014. Totodată, există o discrepanță de venit, între indemnizațiile plătite prin direcțiile de asistență socială ale administrației locale și cele plătite prin Casa de Pensii.
Ce soluții aveți în vedere pentru majorarea acestor indemnizații și pentru eliminarea discrepanței dintre cele două categorii?"
Deputatul PMP a solicitat lămuriri în scris pe această temă.

Back To Top