Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

roberta anastase apcemn51Deputatul de Prahova Roberta Anastase participă, în aceste zile, la lucrările celei de-a 51-a Reuniuni Generale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN).

Roberta Anastase, care este vicepreşedinte al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN) şi preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României, susține, cu prilejul reuniunii din aceste zile, cadidatura României pentru postul de Secretar General Adjunct al organizaţiei.

"Ca stat membru fondator al OCEMN, poziţia vizată de România este extrem de importantă, cu atât mai mult cu cât, spaţiul geostrategic şi economic al Mării Negre se va afla pe agenda Preşedinţiei româneşti a Consiliului UE din prima jumătate a anului viitor", a transmis parlamentarul liberal de Prahova.

Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre a fost creată ca rezultat al unor schimbări politice majore ce au avut loc la sfârşitul anilor 1980, când ţările din regiune au reapărut pe scena mondială. Căutarea, de către aceste state, a mijloacelor de a atinge dezvoltarea naţională şi integrarea europeană a avut în vedere transformarea regiunii Mării Negre într-o zonă de stabilitate, prosperitate şi pace. Fiind avantajate de numitori comuni cum ar fi proximitatea geografică şi o moştenire istorică şi culturală comună, ţările din regiune au stabilit relaţii bilaterale şi multilaterale.

Fiind un organ interparlamentar al Cooperării Economice a Mării Negre, Adunarea a unificat eforturile parlamentelor naţionale în urmărirea scopurilor, după cum au fost statuate în Preambulul Regulamentului Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre:

> a asigura înţelegerea şi adoptarea de către popoare a idealurilor şi scopurilor Cooperării Economice a Mării Negre;

> a furniza o bază legală pentru cooperarea economică, comercială, socială, culturală şi politică între ţările membre;

> a introduce legislaţia necesară pentru implementarea deciziilor luate de Şefii de Stat sau de Guvern sau de către Miniştri Afacerilor Externe;

> a furniza asistența parlamentelor naţionale pentru a întări democraţia parlamentară;

> a promova cooperarea cu alte organizaţii internaţionale sau regionale.

Sursa: Facebook/ Roberta Anatsase

Back To Top