Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Președintele PMP Prahova Cătălina Bozianu atrage atenția asupra "ipocriziei generate de actuala formă a legislației electorale", arătând, într-un mesaj public, faptul că pe durata campaniei posibilitățile de campanie ale formațiunilor politice sunt limitate, în timp ce, în perioada de dinainte, "cu excepția îndemnului la vot, totul este permis". Deputatul de Prahova consideră că, astfel, "legea electorală nu generează egalitate de șanse între partide sau candidați și nici nu elimină metodele de campanie electorală cu conotație contravențională sau penală, ci doar limitează accesul la informație al alegătorilor".

Cătălina Bozianu punctează că, "de aproape o lună, România trăiește un fenomen bizar: marile orașe s-au umplut de bannere, panouri și corturi cu conținut electoral. Aceasta, deși, de la momentul când partidele au început să tapeteze străzile cu materiale publicitare, și până la ziua de începere a campaniei electorale oficiale mai erau mai bine de două luni".

"Toți cei implicați în fenomenul politic, de la vechile partide, până la cei care pretind că vin cu oameni noi care au comportamente noi, am ajuns să furăm startul campaniei electorale cu multe luni. Ne obligă o legislație absurdă și ipocrită, a cărei schimbare am cerut-o, în urmă cu doi ani, de la tribuna Camerei Deputaților. Modificările operate la legile electorale în anul 2015 plasează România, mai degrabă, în rândul țărilor bananiere. Partidelor le este interzisă publicitatea stradală sau distribuirea de materiale promoționale pe durata campaniei propriu-zise, dar nimeni nu le împiedică să folosească aceste mijloace până în ziua de începere a acesteia. Cu excepția îndemnului la vot, totul este permis. Și nici măcar nu intră sub incidența verificărilor financiare la sânge, operate de Autoritatea Electorală Permanentă. Practic, suntem singura țară din lume în care, de fapt, campanie electorală se sfârșește exact în ziua în care, potrivit legii, începe", comentează parlamentarul de Prahova, punctând că, "dincolo de ridicolul involuntar generat de această lege, se ridică, totuși, o problemă serioasă". "A limita, pe perioada celor 30 de zile prevăzute de lege pentru campania electorală, mijloacele de comunicare publică pe care le au partidele la dispoziție sunt de natură să afecteze gradul de informare a opiniei publice. În campania electorală, șansele oamenilor de a afla când sunt alegerile, ce partide sau ce oameni candidează și ce propun aceștia scad dramatic, întrucât publicitatea stradală, cea care îi atrage omului atenția asupra unui eveniment, lipsește cu desăvârșire. Pesemne că legiuitorul din 2015 a uitat un fapt elementar: pe stradă, trece toată lumea, internet politic consumă puțini, iar televiziuni de știri, și mai puțini", a transmis președintele PMP Prahova.

"În forma actuală, legea electorală nu generează egalitate de șanse între partide sau candidați și nici nu elimină metodele de campanie electorală cu conotație contravențională sau penală, ci doar limitează accesul la informație al alegătorilor. Fac, de aceea, apel la toți colegii parlamentari, indiferent de culoarea lor politică, să modificăm această legislație absurdă, astfel încât anul electoral să nu mai fie o perioadă de ipocrizie, în care partidele fac campanie «pe bune» doar până când mai sunt 30 de zile până la ziua votului", concluzionează deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu.

Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Back To Top