Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Controversatul Daniel Savu, fost ofiţer al Serviciului Român de Informaţii Prahova în perioada în care contrabanda cu produse petroliere era în floare, vrea acum să câştige un mandat de senator al României. Savu, asupra căruia planează o mulţime de acuze, de la vânzarea cu cântec al celui mai mare complex comercial din Ploieşti, până la atribuirea în nume propriu a diverse beneficii bazate pe spatele asigurat de partid, este cel care la alegerile locale a suferit o înfrângere umilitoare. Savu a acuzat neimplicarea filialei PSD Ploieşti în campania sa pentru câştigarea Primăriei Ploieşti. A declarat în faţa presei prahovene că ar fi putut câştiga fotoliul de primar al Ploieştiului dacă partidul îl ajuta. Ţinta acuzelor sale a fost, atunci, Emil Calotă, cu care Daniel Savu a intrat într-un conflict deschis.

Din câte se pare, foarte multe voci importante din PSD Prahova şi-au exprimat, în timpul alegerilor pentru Primăria Ploieşti, antipatia faţă de Daniel Savu, spunând că partidul ar fi putut să găsească un alt membru care să candideze la funcţia de primar al Ploieştiului. Nici în momentul de faţă, când Savu este înscris în lupta electorală pentru Senatul României, nu sunt prea mulţi membri PSD care să îl simpatizeze.

De ce nu îl plac pesediştii pe Savu?

Sub protecţia anonimatului, mai mulţi membri importanţi ai PSD ne-au declarat că trecutul lui Daniel Savu nu îl face demn pentru a fi reprezentantul ploieştenilor şi al prahovenilor în Parlamentul României. Scandalurile apărute în presă de-a lungul timpului vin să confirme poziţia multora din Partidul Social Democrat, filiala Prahova. După ce a fost încadrat în politică cu „sprijin de la Bucureşti”, aşa cum se exprimă multe voci din partid şi, mai direct, împins şi susţinut de fostul şef al Secretariatului General al Guvernului Năstase, controversatul Şerban Mihăilescu, poreclit şi Micky Şpagă, Savu a intrat în ochii presei după ce a participat la cedarea unei părţi importante a Oborului ploieştean în favoarea unui important om de afaceri, acolo unde Savu a avut şi carte de muncă, într-o perioadă de timp. Scandalurile în jurul fostului ofiţer de informaţii s-au ţinut lanţ, atât în perioada când acesta se ocupa cu privatizările cu cântec, cât şi atunci când a deţinut funcţia de consilier local la Ploieşti.

Scurt istoric

Ofiţerul de informaţii Daniel Savu a apărut "la suprafaţă” în peisajul spionajului românesc în anul 1992, când a fost ”avansat” din funcţia de inginer în unitatea militară de la Crângu lui Bot. De la această unitate de rachete, actualul candidat la Senatul României a promovat în rândurile SRI. Desigur că cititorii noştri pot intui că în rândurile SRI nu promovează nimeni decât după o bună „conduită”, adică după ce este testat şi monitorizat şi, mai ales, după ce şi ofiţerul de informaţii strânge date despre alte persoane. Imediat după ce a ajuns în SRI, Daniel Savu a fost apropiat anturajului şefului SRI Prahova de la acea vreme, Corneliu Păltânea, ulterior anchetat şi condamnat pentru infracţiuni privind protejarea afacerilor ilegale cu produse petroliere comercializate de la Rafinăria Astra. A fost debutul unei cariere care a îngemănat în mod fericit banii, informaţiile şi activităţile economice. Despre trecutul lui Daniel Savu veţi afla mai multe informaţii în ediţiile noastre viitoare.

Back To Top