Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Aflată în imposibilitatea de a acoperi toate cheltuielile cu serviciile publice până la finaul anului şi cu un buget pe 2020 şubred şi şubrezit şi mai tare de pandemie, Primăria Ploieşti a primit o importantă "gură de oxigen" la finalul lunii trecute, după ce a încasat o primă tranşă dintr-o datorie eşalonată pe care o are Telekom, după ce Serviciul Public Finanţe Locale a câştigat un litigiu cu firma de comunicaţii. Candidatul PNL la Primăria Ploieşti, Andrei Volosevici, a somat autorităţile locale să facă un "exerciţiu de transparenţă" şi "să facă public modul în care va fi distribuită această sumă deloc de neglijat".

 

"Situația financiară a municipalității nu este deloc roz. Nu sunt bani pentru acoperirea cheltuielilor cu serviciile publice până la sfârșitul anului. Ratele la bănci au fost amânate, iar gradul de încasare al impozitelor nu este deloc încurajator. Din fericire, în urma câștigării unui proces de către SPFL, pe 28 mai 2020 a intrat în contul primăriei o sumă importantă, respectiv 35,8 milioane lei, ca primă tranșă dintr-un total de aproximativ 80 milioane lei. În ședința Consiliului Local din data de 28 mai, consilierii PNL Ploiești au solicitat să li se comunice cum vor fi cheltuiți acești bani, însă s-au lovit de atacul și binecunoscutele ironii ale președintelui de ședință, deși cererea era perfect legitimă", a comentat Andrei Volosevici, într-un mesaj publicat marţi pe pagina sa oficială de Facebook.

"În consecință, solicit reprezentanților executivului ploieștean să încerce un exercițiu de transparență și să facă public modul în care va fi distribuită această sumă deloc de neglijat, nu de alta dar, dacă nu vă supărați, vorbim despre banii ploieștenilor!", a mai transmis fostul primar.

Primăria are de primit bani de la Telekom după un litigiu deschis şi câştigat de SPFL, pentru impozite datorate de companie. Sentinţa a venit în acest an şi le-a dat câştig de cauză autorităţilor, care ulterior, în luna mai, au acceptat o reeşalonare, prin care echivalentul bazei datoriei, de aproape 36 de milioane, a fost achitat acum, iar restul sumei, reprezentând penalităţi de întârziere, a fost eşalonat pe următorii doi ani.

Back To Top