Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Preşedintele UDMR, Marko Bela, deputatul PD-L, Viorel Constantinescu, şi senatorul PSD, Octav Cozmâncă, primii doi candidaţi pentru încă un mandat în Parlament, sunt printre aleşii cu cele mai puţine iniţiative legislative în ultimii patru ani. În studiul realizat de Institutul de Politici Publice, pe locuri fruntaşe sunt şi parlamentarii prahoveni.

Daniel Savu, Corneliu Popescu, Constantin Găucan. Mai bine să absentezi, decât să moţăi

Raportul IPP arată că locul întâi în topul senatorilor, dar şi al parlamentarilor care au votat de cele mai puţine ori în ultimii doi ani este adjudecat de liderul PRM, CorneliuVadim Tudor (70 de voturi exprimate în plen şi o prezenţă de doar 2,1%). Tot pe primul loc, de această dată în topul deputaţilor cu cea mai slabă activitate în plen, este liberalul Crin Antonescu, cel care a votat de 511 ori în plen şi a avut o prezenţă de 15,6%. Un alt lider care a chiulit masiv este Mircea Geoană care a votat în plen de 146 de ori, având o prezenţă de 4,4%.
În topul parlamentarilor prahoveni fără activitate se află şi democrat-liberalul Corneliu Popescu (de ce oare nu ne mirăm?), fost prefect al judeţului. Chiar dacă în judeţ se mândreşte cu titulatura de senator al României, social-democratul Daniel Savu ocupă locul 10 în clasamentul senatorilor cu cea mai slabă activitate legislativă, iar peremistul Constantin Găucan ocupă poziţia 20 în topul senatorilor „slabi” la acest capitol. 

Adrian Năstase şi Alin Teodorescu - gata să facă figuraţie încă un mandat

Îngrijorător este că mulţi dintre cei care sunt faimoşi pentru slaba lor activitate parlamentară au avut tupeul să se înscrie în cursa pentru un nou mandat. Printre cei care nu prea s-au omorât cu munca în Parlament îi regăsim şi pe Alin Teodorescu şi Adrian Năstase. Social- democratul care se visează senator în Colegiul 2 Prahova, în prezent deputat de Brăila, ocupă locul 12 în topul celor fără iniţiative parlamentare. Colegul său Adrian Năstase stă ceva mai „bine”, ocupând ultimul loc (30) al clasamentului. În concluziile documentului, IPP cere tuturor partidelor politice şi viitorilor lideri ai grupurilor parlamentare nu doar să-şi mobilizeze deputaţii la vot, ci să îi sancţioneze atunci când absentează nemotivat de la lucrările Parlamentului, mergând până la posibilitatea de anulare a mandatului pentru absenteism repetat, propunerea fiind instituirea unui prag de 30% absenţe nemotivate de la lucrările Parlamentului.

Back To Top