Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunţat după şedinţa conducerii liberale, că ministrul Muncii Paul Păcuraru a demisionat din funcţie şi că i-a acceptat demisia. Şi preşedinţia a anunţat, marţi dimineaţă, că şeful statului, Traian Băsescu, a semnat, cu o zi în urmă, decretul privind suspendarea din funcţia de ministru al Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse a lui Paul Păcuraru, având în vedere că DNA a început urmărirea penală faţă de acesta.

„Am luat în consideraţie demisia pe care domnul ministru Păcuraru mi-a trimis-o în această după-amiază. Împreună cu colegii (din BPC - n.r.) am hotărât că, din punct de vedere politic, este un gest aş spune deosebit pe care îl face Paul Păcuraru”, a declarat Tăriceanu. 

Preşedintele PNL a menţionat că, în calitate de prim-ministru, crede că demisia lui Păcuraru „este cea mai bună soluţie”. Tăriceanu a spus că, în perioada următoare, va face o altă nominalizare pentru portofoliul Muncii. Şeful Executivului nu a făcut nicio precizare privind interimatul la conducerea ministerului.

Decretul preşedintelui Băsescu privind suspendarea din funcţia de ministru al Muncii a liberalului Paul Păcuraru a fost publicat, marţi după-amiază, în Monitorul Oficial.

Ministrul Muncii, Paul Păcuraru, a fost pus oficial sub acuzare, vineri, demnitarul prezentându-se la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a-i fi aduse la cunoştinţă învinuirile.

Urmărirea penală are ca obiect strângerea probelor necesare cu privire la existenţa infracţiunilor, la identificarea făptuitorilor şi la stabilirea răspunderii acestora, pentru a se constata dacă este sau nu cazul să se dispună trimiterea în judecată. 

În 24 septembrie 2007, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-a sesizat pe şeful statului pentru ca acesta să ceară urmărirea penală faţă de Nicolae Paul Anton Păcuraru, ministrul Muncii Familiei şi Egalităţii de Şanse, pentru luare de mită în dosarul 239/P/2007. 

Ulterior, în urma unei decizii a Curţii Constituţionale, procedura de cercetare a miniştrilor şi foştilor miniştri s-a modificat, în sensul că, dacă ei deţin şi funcţia de parlamentar, este necesar ca Parlamentul să-şi dea avizul. Astfel, în cazul lui Păcuraru era nevoie de avizul Senatului. În 26 august, Senatul a acceptat sesizarea DNA.

Back To Top