Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Anastase
Categorie: Actual
  • Președintele PNL Ploiești, senatorul Roberta Anastase, a criticat în termeni duri activitatea primarului municipiului, Andrei Volosevici.
  • Parlamentarul a acuzat, în principal, decizia municipalității de a renunța la 21 de proiecte finanțate din fonduri europene.

„Din păcate, Ploieștiul se degradează pe zi ce trece. Avem de-a face cu un primar iresponsabil, un primar care nu-i place altceva decât circul ieftin, un primar care nu înțelege responsabilitatea voturilor primate de la ploieșteni. Am constatat că a renunțat la 21 de proiecte din 30, în valoare totală de 85 de milioane de euro. Acestea ar fi dus la dezvoltarea orașului și ar fi intrat în economia acestei localități. Domnul primar, care a preluat mandatul cu proiecte semnate de aproximativ 120 de milioane de euro, nu avea altceva de făcut decât să dea drumul la procedura de licitație și să urmărească lucrările”, a declarat Roberta Anastase.

„Domnul primar a apărut într-o emisiune în care se lăuda că nu sunt probleme cu fondurile și că fazează proiectele. Fazarea înseamnă că nu ești prost o data, ci că ești prost de două ori. Prost administrator, desigur”, a adăugat parlamentarul prahovean.

Citește și Consilierii județeni se pronunță asupra preluării Spitalului CFR Ploiești

Back To Top