Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

profesoară liceul azuga
Categorie: Actual
  • Profesoara de la Liceul Teoretic din Azuga, acuzată anul trecut că a lăsat corigenți, pe nedrept, mai mulți elevi care se pregăteau să susțină Evaluarea Națională, participă la etapa de pretransfer și ar viza un post la o școală din București.

Numele profesoarei de la Liceul Azuga apare pe listele publicate de Inspectoratul Școlar București, scrie edupedu.ro, care arată că, după aplicarea criteriilor stabilite de Ministerul Educației, aceasta are un punctaj de 93,5 puncte, din 120 posibile.

Urmează, în perioada 19-22 aprilie, repartizarea cadrelor didactice care se află pe lista de pretransfer.

Anul trecut, cadrul didactic a fost vizat de anchete, inclusiv într-un dosar deschis pentru abuz în serviciu și fals material în înscrisuri oficiale, după ce mai mulți părinți au reclamat că ai lor copii au fost lăsați corigenți pe nedrept. Elevii ar fi trebuit să susțină Evaluarea Națională și să participe la admiterea la liceu, dar nu s-au mai putut înscrie pentru repartizare în clasa a IX-a până nu au susținut examenele de corgență.

Citiți și: ELEVII DE LA LICEUL AZUGA, LĂSAȚI CORIGENȚI PE NEDREPT, AU RATAT PRIMA ETAPĂ A ADMITERII ÎN CLASA A IX-A

Back To Top