Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

gunoaie reportaj recorder
Categorie: Actual
  • Jurnaliștii de la Recorder au publicat, miercuri seară, un reportaj în care arată cum cantități uriașe de deșeuri sunt aruncate și îngropate pe un teren viran din apropiere de Ploiești, într-o afacere care se desfășoară la vedere și pare tolerată de autoritățile de mediu. 

Stația care ar trebui să transforme deșeurile în compost este îngropată în mormane de gunoaie, arată ancheta Recorder, jurnaliștii constatând că deșeuri încărcate de acolo sunt cărate mai departe pe un teren de lângă Ploiești, unde sunt îngropate: „În loc să fie trecute printr-un proces de tratare, care durează și costă mai mult, gunoiaele sunt pur și simplu cărate pe câmp și ascunse sub pământ: mai profitabil pentru firmele implicate, dar mai nociv pentru mediu și pentru sănătatea locuitorilor din zonă”.

Imaginile date publicității arată că terenul în cauză, aflat la Tg. Vechi, este acoperit de munți de deșeuri, deși în acte acesta figurează ca teren arabil, nicidecum drept groapă de gunoi. 

Reportajul, care include și punctele de vedere ale autorităților de mediu cu privire la acest caz, poate fi urmărit mai jos:

Citiți și: TRIBUNALUL IAȘI A DECIS CĂ ING. GABI MUSTEAȚĂ, DAT AFARĂ PENTRU CĂ S-A OPUS ANGAJĂRII UNEI CHELNERIȚE, TREBUIE REÎNCADRAT LA ADMINISTRAȚIA BAZINALĂ PRUT-BÂRLAD. DEZVĂLUIRILE AU FOST FĂCUTE ÎNTR-UN REPORTAJ RECORDER

În cauză există o anchetă penală și mai multe persoane implicate în afacerea dezvăluită de Recorder au fost arestate, pentru scurtă vreme.

Citiți și: INFRACȚIUNI DE MEDIU. 12 SUSPECȚI REȚINUȚI ÎN URMA A 17 PERCHEZIȚII ÎN PRAHOVA

Foto: captură video Recorder

Back To Top