Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ferma dacilor dna tribunalul militar
Categorie: Actual
  • Pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție s-a aflat, marți, solicitarea privind soluționarea conflictului negativ de competență în privința judecării cererii DNA de a redeschide ancheta în legătură cu verificări efectuate în trecut, de ISU Prahova, la Ferma Dacilor.
  • Instanța Supremă a tranșat lucrurile după ce, în ultimele patru luni, Tribunalul Prahova și Tribunalul Militar au trimis dosarul dintr-o parte în alta.

DNA a cerut Tribunalului Prahova, la finalul lunii decembrie, să aprobe redeschiderea anchetei careii viza pe doi foști angajați ai ISU Prahova, suspectați și cercetați că ar fi permis funcționarea fără avize a complexului turistic Ferma Dacilor. În ianuarie, instanța a hotărât că această cauză este de competența Tribunalului Militar București care, la rândul său, la începutul acestei luni, a apreciat că trebuie să-și decline competența în favoarea Tribunalului Prahova.

Citiți și: TRIBUNALUL MILITAR ÎȘI DECLINĂ COMPETENȚA PRIVIND REDESCHIDEREA ANCHETEI DNA ÎN DOSARUL „FERMA DACILOR”

În această situație, Instanța Supremă a primit dosarul, pentru soluţionarea conflictului negativ de competenţă, iar ieri a stabilit, prin hotărâre definitivă, că Tribunalul Militar este cel care trebuie să aprobe sau să respingă solicitarea procurorilor DNA și, implicit, redeschiderea anchetei.

În dosarul de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în afară de cei doi foști angajați ai ISU Prahova apare ca intimat și o a treia persoană, partenera lui Cornel Dinicu, patronul de facto al Fermei Dacilor.

 

 

Back To Top