Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Rapperul prahovean Ștefan P3, în vârstă de 18 ani, va concerta sâmbătă, 27 aprilie, la Costinești, la Hustle Festival.

  • Evenimentul desfășurat în perioada 26-29 aprilie 2024 este unul de renume în hip-hop-ul românesc, aducând pe scenă nume mari ale industriei muzicale autohtone.

Tânărul artist care își scrie singur versurile și a lansat deja două single-uri proprii, „Dau tot”  și „PH Freestyle (#leapsa2)”  (inclus proiectului de amploare inițiat de Deliric), a anunțat de asemenea că va publica, înaintea festivalului, primul său material amplu, intitulat „SUPERSTAR”.

 

 

Este vorba despre un EP (mini-album) de 6 piese, înregistrat în Ploiești, la studioul lui Alin Radu, și susținut prin programul Ploiești #LetsPLAY - Capitala Tineretului din România 2024 de către Fundația Județeană pentru Tineret Prahova și Asociația Eurospirit. „SUPERSTAR” este disponibil pe Spotify, Apple Music și va apărea în scurt timp și pe YouTube, dar și în format fizic - pe CD-uri - și online pe toate platformele de streaming.

Ștefan P3 va urca pe scenă alături de nume sonore ale hip-hopului românesc. În aceeași zi, pe 27 aprilie, vor susține momente artistice rapperi consacrați, precum Paraziții, Cedry2k, La Familia, Macanache, Bitză, Phunk B și Satoshi. În line-up-ul Hustle Festival apar de asemenea Guess Who, Specii, Deliric, Doc, Killa Fonic, M.G.L., Amuly și o multitudine de alți artiști români din zona rap/trap, precum și rapperul american Offset.

Participarea tânărului prahovean la acest festival a fost posibilă prin câștigarea unui concurs lansat în mediul online de către organizatori. Trei artiști aflați la început de drum au fost votați de susținători și au primit astfel ocazia de a se remarca pe scena din Costinești. Ștefan va concerta pe 27 aprilie, de la ora 18:00, pe scena Hustle Festival.

 

Ștefan P3 a concertat și la ediția trecută a festivalului Hustle, în decembrie 2022, la Azuga, dar și la alte evenimente de renume național, precum SAGA, Boovie Festival sau Direct din Trap.

A punctat deja prin colaborări cu alți artiști din zona de hip-hop: suceveanul GRUYA, care va cânta și el la Hustle Festival pe 27 aprilie (pe piesa „Show”), și ploieșteanul GLIZZY (pe melodia „BRAȚU” ). De asemenea, rapperul originar din Filipeștii de Pădure a bifat o colaborare internațională cu trupa Miñu pentru single-ul „Timeless Love”, înregistrat în Luxemburg în colaborare cu alți tineri artiști din Polonia, Lituania și Turcia și lansat în dublă versiune, alături de un remix.

 

 

fe7e146e-9744-46d6-a2a7-848b785e6fb3.jpg

Vezi AICI o prezentare amănunțită a tânărului artist.

 

Activitatea lui Ștefan P3 poate fi urmărită accesând următoarele link-uri:

 

Citește și: PLOIEȘTI #LETSPLAY - CAPITALA TINERETULUI DIN ROMÂNIA 2024. RO2D2 PUNE PLOIEȘTIUL PE HARTA MONDIALĂ A PERFORMANȚELOR ÎN ROBOTICĂ

 

Back To Top