Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident tren azuga dosar penal
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova anchetează accidentul produs aseară, în apropierea stației CF Azuga, soldat cu rănirea unei fetițe și a unui bărbat.

Victimele ar fi fost lovite de tren în timp ce ar fi încercat să traverseze. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre o copilă din localitate și bunicul acesteia.

„La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au fost sesizați despre producerea unui accident feroviar, în apropierea stației CF Azuga.

În urma cercetărilor preliminare efectuate de polițiști, a rezultat faptul că un bărbat de 55 de ani și o minoră de 6 ani, din orașul Azuga, ar fi fost accidentatați de către un tren, în gabaritul căii ferate, în timp ce traversau.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală atât a bărbatului cât și a minorei, aceștia fiind transportați la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a informat IJP Prahova, în cursul zilei de miercuri.

Citiți și: ACCIDENT DE TREN, LA AZUGA

Foto ilustrație

Back To Top