Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ro2d2 cm houston 2024
Categorie: Știri locale
  • Lemeviștii au făcut senzație, și anul acesta, la Campionatul Mondial de Robotică de la Houston.
  • Echipa RO2D2 se întoarce acasă cu titlul de vicecampioană mondială.

RO2D2 a debutat excelent în calificări, ocupând primul lor în divizia Ochoa. Elevii CNMV au fost căpitani ai uneia dintre alianțele câștigătoare în semifinale și căpitani ai uneia dintre alianțele finaliste. În cadrul diviziei Ochoa, lemeviștii au primit și distincția Control Award Winner. Acest premiu este acordat de juriu pentru utilizarea optimă a senzorilor și a soluțiilor software, cu scopul de a crește la nivel maxim funcționalitatea robotului utilizat în competiție.

Citiți și: REZULTAT EXCEPȚIONAL PENTRU RO2D2, ECHIPA CNMV PLOIEȘTI, LA STARTUL CAMPIONATULUI MONDIAL DE ROBOTICĂ DIN SUA

„Suntem profund emoționați și încântați să vă anunțăm că echipa Ro2D2 a Colegiului Național «Mihai Viteazul» a avut un succes extraordinar la Campionatul Mondial de Robotică din Houston, SUA. Felicitări, dragii noștri, pentru distincțiile obținute:

  • Vicecampioni Mondiali - Căpitani ai Alianței finaliste a Campionatului Mondial;
  • Căpitani ai Alianței câștigătoare a diviziei Ochoa;
  • Control Award Winner în cadrul diviziei Ochoa.

Aceste realizări nu sunt doar trofee, ci și mărturii ale pasiunii și devotamentului vostru pentru robotică. Fiecare premiu câștigat reprezintă o poveste de curaj, efort și sacrificiu.

Reușita vostră nu numai că aduce onoare școlii, dar și inspiră generațiile viitoare de tineri în această călătorie incredibilă către excelență. Felicitări din inimă și vă așteptăm cu bucurie acasă pentru a sărbători nu doar victoriile vostre, ci și drumul plin de determinare și spirit de echipă”, au transmis reprezentanții CNMV Ploiești, după finala Campionatului Mondial de la Houston.

ro2d2 7

ro2d2 6

ro2d2 2

ro2d2 3

Back To Top