Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cercetați pentru că au furat animale dintr-o fermă
Categorie: Știri locale
  • Câțiva prahoveni au fost aproape de a-i cauza unui fermier din județ o pagubă de 40.000 de lei.
  • Aceștia ar fi reușit, acum câteva nopți, să fure din ferma acestuia cinci bovine.

Bărbații bănuiți că au furat animalele au fost depistați ieri de oamenii legii, la trei zile de la comiterea faptei.

„La data de 24 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraşului Boldești Scăeni au identificat și depistat trei bărbat bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 21 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras în noaptea precedentă 5 bovine de la ferma acestuia, din comuna Lipanești.

Astfel, au fost efectuate mai multe activități investigativ-operative, iar în urma acestora au fost identificați bănuiții, la domiciliul acestora fiind pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicare mai multe mijloace materiale de probă.

Cei trei bărbați cu vârstele de 41, 42 și 43 de ani din comuna Lipanești au fost conduși la sediul unității de poliție în vederea audierii, iar față de cel de 43 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsură controlului judiciar pentru 60 de zile”, a precizat IJP Prahova.

Cele 5 bovine în valoare de aproximativ 40.000 de lei au fost recuperate și înapoiate proprietarului, iar față de cei trei suspecți cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Citiți și: DOUĂ PROSTITUATE ACUZATE CĂ AR FI FURAT DE LA CLIENȚI AU FOST REȚINUTE DE POLIȚIȘTII PLOIEȘTENI

Foto ilustrație

Back To Top