Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

stradă prăbușită slănic
Categorie: Știri locale
  • O ședință operativă a avut loc, joi după-amiază, în legătură cu situația de criză creată la Slănic, după surparea unei bucăți dintr-o stradă.
  • Craterul format în centrul orașului a impus evacuarea locatarilor din două blocuri, în timp ce autoritățile încearcă să-și dea seama ce a declanșat fenomenul.

La ședința derulată astăzi, pentru stabilirea primelor măsuri care se impun în cazul de la Slănic, au luat parte Grupa Operativă a DSU și IGSU, reprezentanți ai Poliției Române, ai Jandarmeriei Române, prefectul județului Prahova, primarul localității Slănic, dar și experți de la Salină. Între timp, în zonă au ajuns și experți care încearcă să determine cauza tasării terenului.

„În cadrul ședinței au fost discutate aspecte ce țin de eventuala adăpostire a persoanelor evacuate din cele două blocuri aflate în proximitate dar și convocarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Până la acest moment, 20 de persoane au fost evacuate preventiv din cele două blocuri, au fost montați martori care să indice dacă terenul se mișcă în continuare și a fost creat un perimetru de siguranță.

Intervenția este în dinamică”, a informat Prefectura Prahova.

Craterul format în urma surpării are aproximativ doi metri adâncime, afectează o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați și există temerea că alunecarea ar putea avansa și ar afecta și blocurile aflate la aproximativ 50 de metri distanță.

Citiți și: SLĂNIC. 20 DE PERSOANE AU FOST EVACUATE DIN CAUZA STRĂZII SURPATE - UPDATE

Foto: Departamentul pentru Situații de Urgență

 

 

 

Back To Top