Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

licitație piste biciclete drumul vinului
Categorie: Administraţie
  • Obiectivele de pe vechiul drum al vinului vor fi puse în valoare în cadrul unui proiect județean menit să încurajeze turismul viticol.
  • Contractul pentru „Înființare piste de biciclete pe Drumul lui Bachus în județul Prahova” are o valoare estimată la 20.760.059 de lei, fără TVA.

 Consiliul Județean a lansat această licitație pe 1 noiembrie, iar ofertele pot fi depuse până cel târziu pe 6 decembrie. Odată atribuit și semnat contractul, urmează ca, în cel mult doi ani, de-a lungul drumurilor județene din zona Dealu Mare să fie amenajat un traseu din piste de biciclete, cu o lungime de aproape 22 de kilometri.

Proiectul a fost depus de CJ Prahhova pentru finanțare de la Ministerul Mediului, prin Administrația Fondului pentru Mediu.

Citiți și: LICITAȚIE PENTRU PALATUL CULTURII. CÂT VA COSTA REABILITAREA UNEIA DINTRE CELE MAI CUNOSCUTE CLĂDIRI-MONUMENT ALE PLOIEȘTIULUI

Principalul obiectiv este dezvoltarea turismului viticol, prin punerea în valoare a cât mai multe obiective de pe vechiul drum al vinului.

Foto: motoroute.ro

 

Back To Top