Vineri, 19 Ianuarie 2018
 

Administraţie

UTI Grup asigură, și în 2018, mentenanța sistemului de semaforizare din Ploiești

Written by Ioana POPA  |  Created on Wednesday, 17 January 2018 16:49  |  Category: Administraţie

Societatea, câștigătoare a contractului de mentenanță atribuit în primăvara lui 2017, se pregăteşte să semneze contractul subsecvent, pe anul în curs.

Condiții suspect de lejere, la procedura pentru atribuirea contractului de dezinsecție, dezinfecție și deratizare

Written by Ioana POPA  |  Created on Wednesday, 17 January 2018 05:48  |  Category: Administraţie

Procedura derulată la Ploiești, pentru contractarea serviciilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare se apropie de momentul anunțării câștigătorului, la mai bine de jumătate de an de la momentul lansării licitației și după două luni în aceasta a fost suspendată, din cauza unor modificări cerute de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, la sesizarea a două dintre firmele participante. Forul a decis, printr-o hotărâre care ridică suspiciuni, coborârea pragurilor privind cifra de afaceri și valoarea serviciilor similare prestate anterior de societăţile înscrise, dar și creșterea semnificativă a numărului de contracte pe care acestea să le fi încheiat anterior.

Început de an cu scandal, în Consiliul Local Ploiești

Written by Ioana POPA  |  Created on Monday, 15 January 2018 13:41  |  Category: Administraţie

Prima ședință de Consiliu Local din 2018, una ce se anunța banală, cu un singur proiect pe ordinea de zi, s-a transformat într-un protest. Nu sunt deloc semne ale unui an liniștit, la Ploiești.

Exclusiv APH: Căsuțele comandate de Primăria Ploiești pentru Crăciunul 2017 au ajuns în oraș în 14 ianuarie 2018!

Written by Ioana POPA  |  Created on Monday, 15 January 2018 12:58  |  Category: Administraţie

Primăria Ploiești a inițiat, încă din februarie 2017, o procedură de achiziție directă prin SEAP pentru cumpărarea unor căsuțe de lemn destinate unui târg de Crăciun ce urma să fie amenajat în fața Palatului Administrativ din Ploiești. Numai că acestea au ajuns în municipiu târziu după Sărbători.

Președintele României a sesizat Curtea Constituțională, cu privire la modificările la Legea administrației publice locale

Written by Ioana POPA  |  Created on Friday, 12 January 2018 10:53  |  Category: Administraţie

Președintele României, Klaus Iohannis, a sesizat, joi, Curtea Constituțională a României, cu privire la prevederile Legii pentru modificarea și completarea Legii administrației publice locale nr. 215/2001.

Patru din cele opt sectoare din Prahova, deszăpezite de alte firme decât societatea contractantă

Written by Ioana POPA  |  Created on Friday, 12 January 2018 09:24  |  Category: Administraţie

Firma care a câștigat, în 2016, contractul de deszăpezire pe trei ani, pentru loturile 1, 6, 7 și 8, la procedura organizată de Consiliul Județean Prahova, a intrat în insolvență. Activitatea acesteia a fost cesionată către alte societăți.

Deputatul Dan Rădulescu cere Primăriei Bucov să explice de ce a preferat corturi de nunți în locul pădurii

Written by Ioana POPA  |  Created on Friday, 12 January 2018 07:55  |  Category: Administraţie

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a anunțat că va transmite Primăriei Bucov o solicitare de informații, acuzând că 2.500 de metri pătrați din pădurea care a aparținut lui Constantin Stere a fost culcată la pămând pentru a face loc unor corturi de evenimente, aparținând unei firme private.

Un proiect de hotărâre care va ajunge pe masa Consiliului Local din Ploiești reglementează activitatea de ridicare a mașinilor staționate neregulamentar pe domeniul public, după o perioadă destul de lungă în care această măsură nu a mai fost aplicată în municipiu.

Spitalul Județean din Ploiești va avea, din acest an, propriul aparat RMN

Written by Ioana POPA  |  Created on Wednesday, 10 January 2018 09:47  |  Category: Administraţie

Spitalul Județean din Ploiești se numără printre cele 34 de unități sanitare din țară care primesc, anul acesta, dotpri nou, în valoare de aproape 20 de milioane de euro. Contractul a fost semnat marți, la București, de ministrul Sănătății, și asigură, pentru Ploiești, un aparat RMN și un sistem de arhivare imagistică.

Audit la TCE Ploieşti, pentru eficientizarea activităţii

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 08 January 2018 14:58  |  Category: Administraţie

tceAdministraţia ploieşteană a comandat un audit financiar la societatea de transport public. Raportul urmează să verifice situaţia veniturilor şi cheltuielilor şi să propună soluţii pentru redresarea activităţii TCE Ploieşti, societate confruntată cu o situaţie economică delicată.

CSM Ploieşti va fi împărţit în două. Primăria aşteaptă inventarierea bunurilor

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 08 January 2018 14:17  |  Category: Administraţie

csm primarPropunerea anunţată în 2017 vizând împărţirea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti în două structuri, una care să se ocupe de administrarea bazelor sportive şi una care să rămână cu activitatea sportivă propriu-zisă, ar putea prinde contur în acest an. Atât primarul Adrian Dobre cât şi viceprimarul Cristian Ganea au anunţat că există această intenţie, care ar putea fi pusă în practică încă din prima parte a acestui an, înainte de aprobarea bugetului local pe 2018.