Duminică, 20 August 2017
 

Administraţie

Luni încep lucrările la stadionul "Ilie Oană"

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 18 August 2017 16:42  |  Category: Administraţie

stadion petrolulClubul Sportiv Municipal din subordinea Primăriei Ploieşti va începe, săptămâna viitoare, lucrările de modernizare a stadionului "Ilie Oană", la aproximativ şase ani de la inaugurarea arenei. Lucrările se fac pentru îndeplinirea noilor standarde impuse de UEFA pentru găzduirea meciurilor în competiţiile europene de fotbal.

Reacţia Primăriei Ploieşti cu privire la evacuarea Doroftei Pub

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 18 August 2017 16:33  |  Category: Administraţie

adrian dobre in sala de sedinte a primarieiConducerea Primăriei Ploieşti recunoaşte că a început demersurile pentru a evacua Doroftei Pub, restaurant care funcţionează într-un bloc cu bulină, dar spune că situaţia va fi tranşată în instanţă şi că termenul vehiculat, de 25 august, a fost greşit înţeles. Într-o declaraţie publică făcută azi, în urma unei discuţii cu Leonard Doroftei, primarul Ploieştiului a afirmat că măsura este luată ca urmare a unei modificări legislative şi că proprietarul restaurantului fusese notificat încă din primăvara anului trecut.

Ministrul Economiei anunţă că Salina Slănic va trece la Consiliul Judeţean

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 18 August 2017 15:50  |  Category: Administraţie

mihai fifor bogdan toaderPrezent în Ploieşti, ministrul Economiei, Mihai Fifor, a declarat joi că Salina Slănic va fi dată în administrarea autorităţilor judeţene, care şi-au arătat disponibilitatea să facă investiţii pentru dezvoltarea acestui obiectiv turistic. "Cu o proiectare ingenioasă, ar putea să devină cea mai importantă salină din ţară", a explicat ministrul, care a precizat că transferul se va rezolva într-un termen de "două-trei săptămâni".

Primăria Sinaia, prima din țară care a câștigat returnarea TVA în instanță

Written by Ioana Popa  |  Created on Thursday, 17 August 2017 13:19  |  Category: Administraţie

Administrația locală din Sinaia stabilește o premieră națională prin câștigarea, în instanță, într-un proces împotriva ANAF, a returnării TVA-ului. Este vorba despre o sumă de 470.000 de lei, reprezentând taxă pe valoare adăugată în investiția în telegondola din Sinaia.

Angajații SGU Ploiești au declanșat conflictul de muncă (DOCUMENT)

Written by Ioana Popa  |  Created on Thursday, 17 August 2017 06:40  |  Category: Administraţie

Reprezentanții angajaților din cadrul SGU Ploiești au anunțat declanșarea conflictului de muncă, după răspunsul primit de la conducerea societății, la scrisoarea cu revendicări, în 10 puncte, transmisă în cursul zilei de luni.

Conducerea Primăriei anunţă prima măsură pentru deblocarea situaţiei financiare de la SGU Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 16 August 2017 17:31  |  Category: Administraţie

sgu ploiestiAflată în pragul declanşării unei greve generale, din cauza întârzierii drepturilor salariale, societatea ploieşteană Servicii de Gospodărire Urbană, deţinută integral de administraţia locală, ar putea primi un sprijin din partea autorităţilor, care au propus efectuarea unor deconturi mai dese, ceea ce ar crea un cash-flow adecvat la nivelul SGU Ploieşti.

TCE PLoieşti cere peste 12 milioane de la bugetul local, pentru acoperirea diferenţelor pe 2016

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 16 August 2017 17:19  |  Category: Administraţie

tce elevi si studentiAjunsă într-o situaţie financiară deosebit de grea, după pierderea litigiilor cu ANAF şi SPFL, care au lăsat-o cu datorii uriaşe, societatea Transport Călători Express, operatorul de transport public al administraţiei locale ploieştene, solicită plata unor diferenţe de la bugetul local. TCE cere peste 12 milioane de lei, la care se adaugă şi TVA, suma din care ar urma să acopere o parte din tranşele către cele două instituţii, plus cheltuielile curente.

Angajaţii de la SGU Ploieşti strâng semnături pentru grevă

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 16 August 2017 17:11  |  Category: Administraţie

sgu ploiestiDupă ce, zilele trecute, sindicaliştii avertizau că "există premisele declanşării unui conflict de muncă", astăzi a apărut informaţia că angajaţii de la Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti au început strângerea de semnături pentru a intra în grevă generală. Dincolo de problemele mai vechi ale societăţii, oamenii reclamă întârzierea salariilor şi bonurilor.

SGU Ploiești, în pragul declanșării conflictului de muncă. Sindicaliștii reclamă salarii întârziate, practici de intimidare și amenințări

Written by Ioana Popa  |  Created on Monday, 14 August 2017 19:06  |  Category: Administraţie

La SGU Ploiești este pe cale să fie declanșat conflictul de muncă, a anunțat, luni, conducerea Sindicatul Liber Șansa, reprezentativ la nivelul S.C. Servicii de Gospodărie Urbană Ploiești S.R.L.

Consiliul Judeţean Prahova a anunţat când alocă banii pentru parteneriate cu primăriile

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 10 August 2017 17:29  |  Category: Administraţie

cj 30 iunie 2017După aproape opt luni de aşteptare, primarii din Prahova află, în ultima decadă a acestei luni, ce proiecte de modernizare vor primi finanţare din bugetul Consiliului Judeţan. Conducerea CJ Prahova a anunţat că va pune în dezbatere în şedinţa din 23 august lista cu alocările către administraţiile locale.

Fostul director CSM Ploieşti a revenit la Poliţia Locală

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 09 August 2017 12:37  |  Category: Administraţie

cezar stoichiciuCezar Stoichiciu, directorul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti în ultimii doi ani, a revenit, zilele trecute, la Poliţia Locală, unde mai lucrase înainte să fie detaşat la CSM.