Administraţie

Administraţie

Conducerea Consiliului Judeţean ia în calcul varianta de a veni cu un nou proiect de restructurare, anulând cu această ocazie hotărârea adoptată în urmă cu un pic mai mult de două luni, care prevedea eliminarea a 101 posturi din organigramă. Practic, potrivit unor surse din administraţia prahoveană, zilele acestea ar urma să fie publicată noua propunere de organigramă, iar fundamentarea proiectului va fi mai atent întocmită decât la organigrama din noiembrie 2020.

Read more: Surse: Conducerea Consiliului Judeţean Prahova urmează să propună o nouă organigramă
Administraţie

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova promite că va aloca în bugetul pe 2021 fonduri pentru lucrări de întreţinere la Spitalul Judeţean din Ploieşti, în special la Unitatea de Primiri Urgenţe, care e din nou în centrul unui scandal legat atât de starea deplorabilă în care a ajuns, cât şi de atitudinea personalului.

Read more: Lucrări de întreţinere la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti, promise în...
Administraţie

Conducerea actuală a Consiliului Judeţean Prahova reclamă că fosta conducere a avut la dispoziţie fonduri consistente, ajungând până la aproape 12 milioane de euro, pentru consolidarea sau reabilitarea unor drumuri, dar n-a pus în practică proiectele, în unele cazuri vechi din 2014.

Read more: Proiecte pentru consolidarea unor drumuri, amânate cu anii! CJ Prahova a avut alte priorităţi
Administraţie

Consiliul de Administrație al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești este convocat într-o ședință extraordinară care va avea loc miercuri 20 ianuarie, pentru a aproba demisia directorului Raul Petrescu, dar și pentru numirea unui director provizoriu. Potrivit ziarulincomod.ro, Raul Petrescu (FOTO) și-a depus cererea de încetare a mandatului astăzi, 19 ianuarie 2021, documentul intrând în vigoare începând cu data de mâine. Petrescu a ocupat funcția de conducere de la sfârșitul anului 2017. Vom reveni cu detalii.

Administraţie

Conducerea Primăriei Ploieşti analizează serios varianta de încredinţare a activităţilor de realizare a marcajelor şi instalare a indicatoarelor rutiere către o societate privată, după ce Servicii de Gospodărire Urbană s-a ocupat în ultima vreme de acest domeniu, fără retultate notabile. Primarul Andrei Volosevici spune că găsirea unui nou operator ar fi mai eficientă, dar şi mai ieftină pentru municipalitate. "În ritmul actual, o să dureze doi ani să facem marcajele rutiere", mai reclamă edilul.

Read more: Andrei Volosevici propune încredinţarea marcajelor rutiere către altă societate: "Este clar că SGU...
Administraţie

După ce ambele au întâmpinat probleme financiare în ultimii ani, SGU şi Hale şi Pieţe sunt propuse pentru a fuziona, creând o singură societate, aflată în subordinea administraţiei ploieştene şi care să aducă o cheltuire mai eficientă a banilor.

Read more: Propunere neaşteptată pentru eficientizarea activităţii la SGU Ploieşti şi Hale şi Pieţe
Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a anunţat că 2021 urmează să aducă începerea lucrărilor la pasajele subterane din Bariera Bucureşti, după finalizarea noului "pod de lemn". Doar pasajul sudic ar urma să intre în program, în condiţiile în care la celălalt ar mai fi nişte aspecte de lămurit vizând preţul din contract.

Read more: Andrei Volosevici: "În 2021 pot începe lucrările la unul dintre cele două pasaje din Bariera...
Administraţie

Primăria Ploieşti vrea să apeleze la două împrumuturi bancare pentru a susţine investiţiile propuse pentru acest an. Proiectele vizând cele două credite, totalizând 28 de milioane de lei, au fost aprobate astăzi de Consiliul Local.

Read more: Credite în valoare totală de 28 de milioane de lei, solicitate de Primăria Ploieşti pentru...
Administraţie

Planul Integrat de Calitate a Aerului pentru Ploieşti şi Brazi, document care urmează să fie dezbătut public săptămâna viitoare, propune peste 20 de proiecte, majoritatea în sarcina administraţiei ploieştene, pentru reducerea poluării, prin modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea spaţiilor verzi şi înnoirea parcului auto. Documentul prevede măsuri şi pentru Consiliul Judeţean, Primăria Brazi, Direcţia Silvică şi mai multe rafinării, fabrici sau firme de neutralizare a deleurilor din zonă.

Read more: Proiecte de peste 100 de milioane de euro, prevăzute în Planul pentru Calitatea Aerului din...
Joomla SEF URLs by Artio