Administraţie

Administraţie

Afectată de mai multă vreme de probleme, faţa corpului nordic al Colegiului Naţional "Mihai Viteazul" Ploieşti este inclusă într-un proiect de restaurare şi înlocuire a tâmplăriei exterioare. Consiliul Local a aprobat joi actualizarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi acestei investiţii.

Read more: Primăria Ploieşti va restaura faţada Colegiului "Mihai Viteazul", după ce au căzut bucăţi de...
Administraţie

Propusă iniţial pentru desfiinţare din cauza numărului redus de elevi, Şcoala nr. 22, din cartierul ploieştean Mitică Apostol, va avea activitatea suspendată din următorul an şcolar. Copiii înscrişi aici vor fi transferaţi la o unitate din zona Lămâiţa.

Read more: Şcoala din cartierul Mitică Apostol, suspendată pentru a fi salvată de la desfiinţare
Administraţie

Reunit joi, Consiliul Local Ploieşti a decis suspendarea regulamentului privind închirierea locurilor de parcarea din vecinătatea locuinţelor, invocând oficial pandemia de coronavirus. Neoficial, demersul arată mai degrabă ca o recunoaştere a faptului că regulamentul, aprobat de majoritatea PSD-ALDE din vechiul mandat, este foarte greu de pus în practică, dincolo de faptul că în tot acest timp SGU nici măcar n-a marcat locurile care se presupune c-ar urma să fi fost scoase la licitaţie.

Read more: Regulamentul pentru închirierea parcărilor condominiale din Ploieşti a fost suspendat de autorităţi
Administraţie

Hotărârea prin care era aprobată o nouă organigramă, subţiată, pentru aparatul intern al Consiliului Judeţean Prahova a fost suspendată astăzi de instanţă, după ce şi încercarea de restructurare de la finalul lui 2020 a avut aceeaşi soartă.

Read more: Tribunalul a suspendat pentru a doua oară încercarea de restructurare a Consiliului Judeţean Prahova
Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a aprobat, în şedinţa de astăzi, un proiect discutat de mai multe luni, vizând atragerea de fonduri europene pentru achiziţia de dotări la Spitalul Judeţean din Ploieşti pentru o mai bună gestionare a crizei sanitare. Proiectul european propus are o valoare de 8,4 milioane de lei, care include şi decontarea din fonduri europene a unor cheltuieli făcute din resurse proprii undeva pe la începutul pandemiei.

Read more: Dotări pe timp de pandemie! Proiect european de 8,4 milioane de lei pentru sprijinirea Spitalului...
Administraţie

Consiliul Local Dumbrava a aprobat, în unanimitate, la propunerea primarului localității, Marian Apostol, două proiecte referitoare la finanțarea obiectivului “Înfiinţare rețea de canalizare și stație de epurare ape uzate”.

Read more: Au fost actualizate datele tehnice și economice pentru proiectul privind rețeaua de canalizare și...
Administraţie

După apariţia mai mjultor reclamaţii din partea pacienţilor sau aparţinătorilor cu privire la condiţiile din Unitatea de Primiri Urgenţe a celui mai mare spital din Prahova, la Judeţean au început lucrările de reparaţii. Acestea se derulează în paralel cu proiectul european de extindere, modernizare şi dotare a UPU.

Read more: Au început lucrările de reparaţii în UPU de la Spitalul Judeţean Ploieşti, după reclamaţiile...
Administraţie

Autorităţile locale au demarat o procedură de achiziţie pentru desemnarea unui nou operator care să se ocupe de marcaje rutiere şi mobilier stradal, după ce propria firmă a municipalităţii, SGU Ploieşti, a rămas fără obiectul de activitate în acest domeniu, pe motiv de incapacitate de a onora comenzile.

Read more: Viceprimarul Daniel Nicodim: "Dacă decurge totul normal, în maxim o lună avem un nou operator...
Administraţie

Autorităţile ploieştene pregătesc un proiect de modernizare a opt unităţi de învăţământ care au funcţionat în ultimii ani fără autorizaţii de securitate la incendiu, doar pe baza unor avize emise de ISU în urma unor promisiuni de renovare. La mai bine de trei ani de când fuseseră făcute unele dintre acele promisiuni, Primăria vine acum în faţa Consiliului Local cu un proiect estimat la 8,7 milioane de lei, echivalenul a aproape 1,8 milioane de euro.

Read more: Primăria Ploieşti pregăteşte investiţii de 1,8 milioane de euro în şcolile care n-au avut...
Joomla SEF URLs by Artio