Administraţie

Administraţie

Cristina Toma Cochinescu anunță un nou demers pentru cartierul Mitică Apostol. Vicepreședintele Prahova în Acțiune - organizația Ploiești a lansat un sondaj on-line prin care le cere locuitorilor din Ploiești Vest să indice de ce ar avea nevoie pentru ca această zonă, ruptă practic de municipiu, să devină un cartier european.

Read more: Sondaj on-line pentru ploieștenii din cartierul Mitică Apostol
Administraţie

La Spitalul Județean Ploiești a ajuns, vineri, primul aparat pentru diagnosticarea cazurilor de infectare cu noul coronavirus. Un al doilea sistem va fi livrat la Ploiești săptămâna viitoare.

Read more: A început dotarea Spitalului Județean Ploiești cu aparate pentru diagnosticarea rapidă a...
Administraţie

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Read more: HIDRO PRAHOVA SA: Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 3 aprilie 2020
Administraţie

Prefectul judeţului Prahova, Cristian Ionescu, a reacţionat public, vineri, după decesul unui tânăr de 25 de ani plimbat între patru spitale timp de aproape o săptămână. Prefectul a anunţat că va solicita o anchetă DSP, lucru care deja s-a întâmplat, Totodată, el adresat un mesaj atât rudelor îndoliate şi apropiaţilor tânărului, cât şi cadrelor medicale, punctând că, indiferent de pandemie sau nu, actul medical nu trebuie să sufere şi amintind că s-au făcut eforturi pentru aducerea de materiale de protecţie şi că, în viziunea lui, medicii nu au nicio scuză ca să evite să trateze un pacient.

Read more: Reacţia prefectului de Prahova după ce un tânăr de 25 de ani a murit cu zile, plimbat printre...
Administraţie

Un proiect social derulat în parteneriat cu Habitat for Humanity, pentru ajutarea a opt familii cu probleme, e transformat de autorităţile din Ploieşti într-o sursă importantă de venit. După ce asociaţia, cu sprijinul unor voluntari, a ridicat case pentru aceste familii, Consiliul Local pregăteşte acum vânzarea terenurilor şi a făcut şi o propunere oficială de preţ. "Prohibitiv" ar fi un cuvânt mult prea elegant. "Batjocoritor" ar fi mai potrivit! În plină criză, autorităţile ploieştene s-au găsit să facă bani pe spinarea unor familii sărmane şi le cer pe un teren situat la periferie, pe fix ultima-ultima străduţă înainte să se termine oraşul, aproape cât valoarea casei. "Este un abuz!", reclamă unul dintre beneficiari.

Read more: Oameni cu probleme ajutați de Habitat for Humanity, batjocoriţi de autorităţile ploieştene:...
Administraţie

Schimbare la conducerea Spitalului Județean de Urgență Ploiești, în plină criză generată de epidemia de coronavirus. De luni, funcția de director medical este ocupată de Sebastian Toma. Tot ieri, autoritățile județene au prezentat și situația stocurilor de materiale de protecție disponibile la nivelul unității sanitare, cea mai mare din județ.

Read more: Un nou director medical la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Autoritățile anunță ce stocuri...
Administraţie

Spațiile pentru carantinarea persoanelor venite din străinătate se dovedesc insuficiente, în Prahova, iau autoritățile trebuie să găsească soluții de urgență.

Read more: Autoritățile din Prahova caută spații de cazare pentru persoanele care trebuie plasate în carantină
Joomla SEF URLs by Artio