Ambasadorul Irlandei, în vizită în Prahova, pentru găsirea de noi oportunități de colaborare comercială, culturală și educațională

Written by Ioana POPA Category: Economic Created: Wednesday, 11 April 2018 08:49

Autoritățile din Prahova au avut, marți, o întâlnire cu delegația din partea Ambasadei Irlandei în România, condusă de Excelența Sa, Derek Feely, și atașatul comercial al acesteia, domnul Liviu Buzilă.

Cei doi s-au întâlnit, la Ploiești, cu prefectul de Prahova, Mădălina Lupea, și președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, și președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu, alături de care au încercat să identifice noi oportunități de colaborare comercială, culturală și educațională din județul Prahova. "Autoritățile prahovene le-au prezentat celor doi oficiali oportunitățile de investiție în mai multe sectoare economice plecând de la potențialul enorm oferit de cele 11 parcuri industriale, agricultură, viniviticultură și zootehnie, dar mai ales, un lucru foarte important, angajații calificați, proveniți în mare parte dintr-o școală cu tradiție, Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești", a anunțat Prefectura Prahova.

Potrivit datelor existente la Registrul Comerțului, în Prahova funcționează peste 20 de firme cu capital irlandez.

Reprezentanții Ambasadei Irlandei la București continuă vizita miercuri, la Camera de Comerț și Industrie Prahova, unde se vor întâlni cu oameni de afaceri irlandezi, dar și cu oameni de afaceri români interesați să colaboreze cu parteneri irlandezi mai ales în domeniul tehnologiei informației.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.