Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Viceprimarul George Pană reacționează în urma apariției articolului din Actualitatea Prahoveană legat de scandalul în care este implicată Direcția de Urbanism din Primăria Ploiești (Abuz și bătaie de joc. Arhitectul-șef al Ploieștiului blochează o investiție cu acte în regulă, avertizând antreprenorul că dacă va construi face cancer și îi moare familia):

„Nu vreau sa fac aprecieri asupra atitudinii doamnei Herția. Este o modalitate strict personală de abordare pe care doamna daca doreste o poate explica. Pot preciza însă că nu o împărtășesc. Problema este că se creează o imagine clar nefavorabilă a instituției Primăriei si asta nu poate fi în regulă.

Din punct de vedere profesional nu pot face nici o apreciere deoarece nu am abilitatea necesară. Totuși, doamna Herția, ca arhitect șef, trebuie să explice foarte clar care sunt problemele constatate de dumneaei pentru a nu lăsa nici o îndoială asupra deciziei luate.

Pe mine mă intereseaza ca direcția pe care o conduce să funcționeze în parametri normali, rolul fiind acela de a veni în întîmpinarea și sprijinul cetățenilor sau persoanelor juridice după caz.

Nu stiu daca la acest moment se află sau nu în concediu. Nu știu nici dacă va pleca sau nu din această funcție. Totuși nu pot să nu remarc faptul că unele decizii luate cu privire la numirea unor persoane în anumite funcții de conducere nu au făcut decât să îngreuneze activitatea în direcții foarte importante din cadrul Primăriei.

Șii aici nu pot să trec peste situația de la Direcția Economică, acolo unde încă din luna octombrie practic nu avem un director economic. Iar consecințele s-au resimțit și se simt în continuare. Cred că un municipiu precum Ploieștiul nu poate funcționa cu improvizații. Riscul este unul incalculabil”, a declarat viceprimarul George Pană pentru Actualitatea Prahoveană. 

Abuz și bătaie de joc. Arhitectul-șef al Ploieștiului blochează o investiție cu acte în regulă, avertizând antreprenorul că dacă va construi face cancer și îi moare familia

Citește și: 

Stenograme exclusive (III). Cristina Herția, arhitect-șef Ploiești: „La valoarea mea, nu știu ce dracului caut în Ploiești. Probabil să împiedic asta!"

Back To Top