Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Achitat astăzi de Tribunalul Prahova în dosarul penal în care fusese acuzat de DNA de nereguli privind finanţarea de la bugetul local a clubului de fotbal Petrolul, fostul primar al Ploieştiului Andrei Volosevici a transmisun mesaj public, în care îşi arată încrederea în sistemul de justiţie şi recunoştinţa pentru cei care i-au susţinut nevinovăţia.

 

"Am avut în permanență încredere în justiție, iar astăzi justiția a facut dreptate în cazul meu. Mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în nevinovăția mea în ultimii 3 ani și jumătate!", a transmis Volosevici, pe Facebook, după vestea privind achitarea sa. Mesajul, publicat miercuri, a strâns sute de aprecieri, comentarii şi distribuiri încă din primele două ore.

Andrei Volosevici a fost achitat miercuri, în dosarul în care fusese acuzat de DNA Ploieşti de trafic de influenţă şi abuz în serviciu având drept consecinţă obţinerea pentru altul a unui folos necuvenit. A fost achitată şi Simona Albu, fostă şefă de serviciu în Direcţia Juridică a Primăriei Ploieşti, şi ea acuzată de DNA în dosarul privind finanţarea clubului Petrolul.

Back To Top