Categorie: Actual

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu, fost finanţator la Dinamo, condamnat în dosarul retrocedărilor ilegale din Mamaia și Constanța şi fugit în Italia pentru a scăpa de a scăpa de pedeapsă, a fost reținut în timpul unei vacanțe în Grecia. El a fost dat de gol de iubită şi de anturajul acesteia, prin publicarea unor fotografii şi comentarii pe Instagram.

Informația este confirmată de Inspectoratul General al Poliției Române, care susține că prinderea lui Săvulescu a fost rezultatul unei bune cooperări a autorităților din România și Grecia, iar afaceristul ar urma să fie prezentat instanței.

Totul s-a petrecut după ce iubita lui Săvulescu a postat pe un cont de socializare fotografii din timpul vacanței în Grecia, informează G4Media.

Săvulescu fusese condamnat de instanța din România la cinci ani și jumătate de închisoare, după ce a fost găsit vinovat în dosarul retrocedărilor din Mamaia și Constanța, alături de Radu Mazăre sau Cristi Borcea. Prejudiciul din dosarul respectiv se ridică la 114 milioane de euro. Ulterior pronunțării sentinței, Săvulescu a fugit în Italia, iar Curtea de Apel de la Napoli a convertit sentința acestuia într-una cu suspendare. La finalul anului trecut, Curtea de Apel București a confirmat, însă, pedeapsa de 5 ani și jumătate cu executare pentru Dragos Săvulescu, astfel că, părăsind Italia, acesta poate fi reținut și arestat în baza mandatului european de arestare emis de instanța din România.

Back To Top