Categorie: Actual

Cu Ploieştiul acoperit de gunoaie, autorităţile locale anunţă că au primit garanţii din partea operatorului de salubritate privind începerea unui amplu program de curăţenie. Anunţul a fost făcut de primarul Andrei Volosevici, în timpul unei dezbateri pe tema salubrităţii organizate astăzi.

Potrivit autorităţilor ploieştene, operatorul a curăţat deja în zona câtorva platforme de deşeuri care fuseseră acoperite cu gunoaie, iar de la ora 20.00 va începe o acţiune masivă de ridicare a deşeurilor, cu sprijinul altor societăţi comerciale, care contribuie cu utilaje. "În această seară începe ridicarea gunoaielor, activitate care va fi derulată de către operatorul Rosal. Va fi ajutat de anumite firme, cu care o să aibă contracte de închiriere pentru anumite utilaje. Estimez că în trei-patru zile vor putea fi ridicate gunoaiele de la toate ghenele şi toate zonele unde s-au acumulat grămezi de deşeuri. Se va lucra zi şi noapte, începând de astăzi de la ora 20.00", a detaliat Zoia Staicu, directorul Regiei Autonome de Servicii Publice.

Directorul RASP a anunţat public că inspectorii nu vor accepta să plătească şi pentru ridicarea gunoaielor menajere ajunse pe domeniul public, în contextul unei ample dezbateri despre faptul că operatorul ar fi direct interesat ca gunoiul menajer să se reverse, în speranţa că acesta, deja plătit prin tariful perceput de la populaţie, să mai fie plătit o dată şi de Primărie.

Back To Top