Categorie: Actual

Doi copii au căzut, miercuri seară, de la fereastra unui apartament aflat într-un bloc de pe Bd. Republicii din Ploiești.

ISU Prahova a anunțat că este vorba despre copii de 2-3 ani care au fost găsiți inconștienți de echipajele de urgență. La fața locului au ajuns echipaje de la Ambulanță, pompieri, un echipaj de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una de Terapie Intensivă Mobilă.

Poliția anunță că ar fi vorba despre copii de 1,5 ani, gemeni, care au căzut de la fereastra unui apartament aflat la etajul 10, în timp ce mama se afla în altă cameră.

Ambii au fost preluați de ambulanțe în stop cardio-respirator în curs de resuscitare și sunt duși la spital, a anunțat ISU Prahova.

"SAJ Prahova a fost solicitată prin 112 la ora 20:48 pentru a interveni în Ploiești - Bd. Republicii la doi copii căzuți de la înălțime(etaj IX ). La locul solicitării s-au deplasat un echipaj tip C2 (cu medic apaținând SAJ) și un echipaj TIM -Smurd.
Au fost gasit 2 copii de vârsta aprox. 2-3 ani cu politraumatisme grave prin precipitare, în stop cardio-respirator. Aceștia au fost transportați la UPU Ploiești cu manevre în curs de resuscitare", informează și reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Prahova.

Update - Potrivit ISU Prahova, victimele sunt gemeni, un băiețel și o fetiță în vârstă de 2 ani și 3 luni.

Update - "În cursul acestei seri, în jurul orei 20.30 polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești, au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe Bulevardul Republicii, 2 copii gemeni, fată și băiat, cu vârsta de 2 ani și o lună, au căzut de la etajul 10, de la fereastra unui apartament.

Din păcate aceștia au fost declarați decedați.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a anunțat IJP Prahova.

Update - Gemenii au căzut de la etajul 10 în timp ce mama ar fi făcut live, pe Facebook

Back To Top