Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

De multe ori, gramatica este explicată în termeni prea complicați sau într-o manieră destul de academică și de rigidă. Inițiativa „La Ploiești, corect vorbești” aduce, cu prietenie, regulile de exprimare corectă în mijlocul oamenilor. Școala de Gramatică și Primăria Municipiului Ploiești lansează inițiativa „La Ploiești, corect vorbești!”.

În perioada 31 august - 5 octombrie, regulile de exprimare corectă în limba română vor fi aduse în stradă, printre oameni, în mijloacele de transport și în principalele instituții din Ploiești, prin cunoscutele versuri cu tâlc gramatical semnate săptămânal de Corina Popa pentru Școala de Gramatică. „La Ploiești, corect vorbești!”, campanie de promovare a exprimării corecte în limba română, organizată de Primăria Municipiului Ploiești și de Școala de Gramatică, va fi lansată marți, 31 august, de Ziua Limbii Române, la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești, începând cu ora 18:30. Pe aleea din fața teatrului, trecătorii și invitații se vor putea bucura de versuri cu tâlc gramatical și de aranjamente florale marca Școala de Flori, pe acordurile talentatei violoniste Adela Ancuța. În cadrul evenimentului, va avea loc lansarea celor două volume din „Jurnalul călătoriei lui Gramolino, COOLegere de gramatică”. Invitații vor avea parte de o recepție străjuită de flori, de muzică la vioară și de șevaletele care vor găzdui greșelile frecvente de exprimare în limba română corectate și explicate în texte scurte, cu rimă și cu umor, de momente artistice și de multe zâmbete.

Unic la nivel național

Proiectul „La Ploiești, corect vorbești” reprezintă un demers educativ care își propune să promoveze exprimarea corectă și să aducă în atenția publicului larg beneficiile studierii noțiunilor de limba română. Partenerii evenimentului: Editura Nomina, Florăria Siati, Școala de Flori, Cofetăria Le Bonbon, Lace Magazine, Asociația „Muzica Artelor”.

Back To Top