Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

aeroport otopeni sosiri
Categorie: Actual

Pe final de sezon, rata incidenței continuă să crească, în Grecia, unde în ultima săptămână a trecut de 4 la mie. De asemenea Bulgaria a ajuns pe lista galbenă a României, autoritățile de țara noastră impunând, de duminică, restricții suplimentare pentru cei care vin de la sud de Dunăre.

Modificările aduse prin cea mai nouă hotărâre adoptată de CNSU sunt valabile din 19 august, ora 00.00.

În zona roșie vor intra Elveția, Macedonia de Nord, Azerbaidjan, Liechtenstein, Guam, Bahamas,  Maldive, Anquilla și Insulele Saint Kitts și Nevis;

În zona galbenă intră, din zona roșie, în urma scăderii incidenței: Irak și Argentina;

Din zona verde, în urma creșterii incidenței, intră în zona roșie Bulgaria, Serbia, Albania, Armenia, Slovenia, Belarus, Japonia, Palestina, Filipine, Mauritius, Timorul de Est, Burnei Darussalam, Guyana și Bermuda.

În zona verde au intrat Emiratele Arabe Unite, Kuweit și Insulele Virgine Britanice.

CARANTINA - restricții și excepții la sosirea în România

Pentru persoanele venite din zona galbenă sau zona roșie, nu se impune carantină în cazul adulților vaccinați sau trecuți prin boală și nici pentru copiii sub 6 ani. Pentru minorii între 6 și 16 ani, excepția se aplică la prezentarea unui test PCR negativ.

La sosirea din zona galbenă, scapă de carantină și persoanele peste 16 ani care au un test PC negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în România.

Noua listă a statelor cu risc epidemiologic ridicat, valabilă din 29 august

lista 26 august 1

lista 26 august 2

lista 26 august 3

lista 26 august 4

lista 26 august 5

Foto: Facebook/Bucharest Airports

Back To Top