Categorie: Actual

Conflictul a fost generat de la o fotografie postată pe rețelele de socializare de deputatul Bogdan Toader, imagine în care președintele PSD Prahova apare fără masca de protecție. Gestul a fost taxat imediat de deputatul USR Mihai Polițeanu.

„Când ești jmecher pesedist de-al lu' Cosma și Ghiță (mafiotul, nu bătăușul din fundal), crezi că regulile și legea nu ți se aplică. #PuneMasca #PSD #USL #Prahova #BogdanToader”, a reacționat Mihai Polițeanu pe rețelele de socializare. Replica deputatului PSD nu a întârziat: „Cu tot respectul pentru dumneavoastră și urmăritorii pe care îi aveți aș vrea sa lămuresc două aspecte. 1. Chiar puteți sa mințiți cu asemenea nerușinare ?? Ne întâlnim zi de zi și vedeți că port masca. 2. Măștile se dau jos pentru discursuri și pentru poze. Precum se întâmplă și in platourile de televiziune. Chiar așa vreți să câștigați electorat?? Jignind și mințind?? Nu considerați că au realizat oamenii că doar asta faceți?? Stimabile aveam mai multe așteptări. Ps. Nu e cazul colegului dvstră Mihai Neagu”.

Cu mască, fără mască

Conflictul e încă departe de a se stinge, schimbul de replici dintre cei doi parlamentari fiind în plină desfășurare. „Măștile se dau jos la tribună, când parlamentarii vorbesc. Pentru poze, Șoșoacă, parlamentarii AUR, Ghiță și dumneavoastră vă dați măștile jos. E un răspuns de fapt pentru cititori, nu pentru dumneavoastră. Să știe că mințiți și că încălcați legea chiar și în sala de plen”, a replicat Mihai Polițeanu. „Ipocrizia dumneavoastră nu are limite?? 🙄 Cum am spus și anterior, chiar aveam alte așteptări din partea dumneavoastră”, a ripostat Bogdan Toader, postând o fotografie în care deputatul Mihai Polițeanu a fost surprins fără a purta masca de protecție.

Citește și Noi reguli privind masca de protecție

Back To Top