Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

greva
Categorie: Actual

După greva de avertisment desfășurată miercuri, între orele 11.00 și 13.00, Sindicatul Școala Prahovei a anunțat că personalul din 171 de unități de învățământ a participat la protest.

„În Prahova, personalul din 171 de unitati de învățământ preuniversitar s-a aflat în grevă de avertisment. Am avut surpriza plăcută să constatăm că, alături de membri de sindicat, au participat, în număr semnificativ, și colegi care nu sunt membri de sindicat, dar care sunt la fel de afectați de nedreptăți. A fost o participare foarte bună a colegilor noștri la această acțiune de protest, ceea ce confirmă încă odată nemulțumirea profundă existentă în rândul personalului din învățământ. După aceasta greva de avertisment, Guvernul României trebuie să convoace urgent la discuții liderii Federațiilor sindicale din învățământul preuniversitar. Nu ne dorim să ajungem la declanșarea grevei generale, dar, dacă revendicările noastre vor rămâne fără rezolvare, nu vom avea altă soluție!”, se arată în comunicatul de presă emis de Sindicatul Școala Prahovei.

Citește și Reacție a sindicatelor, privind reluarea cursurilor în funcție de rata de vaccinare: “Angajații din învățământ, «cobaii» României”

Back To Top