Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

gara
Categorie: Actual

Șapte persoane sunt cercetate pentru furt și tăinuire în formă continuată după ce din depoul CFR Ploiești au dispărut mai multe materiale de construcții, un boiler, dar și o canapea, au declarat pentru Actualitatea Prahoveană mai multe surse judiciare.

Potrivit IPJ Prahpva, polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Prahova au pus în executare miercuri două mandate de percheziție domiciliară în orașul Boldești Scăieni și în comuna Colceag, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și tăinuire în formă continuată. Șapte persoane au fost conduse la sediul poliției în vederea audierii.

În fapt, persoanele bănuite de comiterea faptelor ar fi sustras în mod repetat, dintr-un depozit din municipiul Ploiești mai multe bunuri, aceștia având calitatea de angajați ai unității respective.

În urma perchezițiilor au fost depistate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri ce provin din săvârșirea infracțiunilor, respectiv materiale de construcții, un boiler metalic, cât și o canapea.

Prejudiciul cauzat în urma activității infracționale este de aproximativ 25.000 de lei.

În urma probatoriului administrat, tot ieri, față de trei bărbați cu vârste de 51, 55 respectiv 57 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Citește și O ploieșteancă de 66 de ani a rămas fără portofel în timp ce se juca la „păcănele”. Autorul furtului a fost prins

Back To Top