Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prefectura Prahova a anunțat, miercuri, 26 ianuarie, că în Prahova au fost confirmate două noi focare active, ambele în municipiul Ploiești.

Primul focar a fost confirmat la Secția de fizioterapie de la Spitalul Municipal Ploiești. Opt pacienți și 20 de salariați au fost confirmați cu Covid. „Toți aceștia au fost izolați, la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie”, a precizat Prefectura Prahova. Cel de-al doilea focar activ a fost confirmat la un centru rezidențial din municipiu, fiind diagnosticați cu Covid-19 un număr de 22 beneficiari și un angajat.

„Beneficiarii au fost transferați la spitale suport Covid din Prahova, iar salariatul a fost izolat, la domiciliu, sub supravegherea medicului de familie”, anunțat Primăria Ploiești. Precizăm că Direcția de Sănătate Publică Prahova a raportat, miercuri, o rată de incidență la nivelul municipiului Ploiești de 6,46 la 1.000. În plus, tot miercuri, la nivelul județului Prahova, conform datelor transmise de Prefectura Prahova, au fost raportate 616 cazuri nou confirmate, un număr aproape dublu față de zilele precedente.

Back To Top