Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ploiesti
Categorie: Actual

Aleșii locali ploieșteni au aprobat noii indicatori tehnico – economici pentru patru proiecte cu finanțare europeană, ca urmare a creșterii costurilor cu materialele de construcție.

Cele patru proiecte cu fonduri europene vizează lucrări de eficientizare energetică la patru unități de învățământ din Ploiești, sumele suplimentare fiind rezultate din creșterea costurilor cu materialele de construcție. Pe lista unităților de învățământ pentru care au fost semnate contracte de finanțare figurează Colegiul Național Al. I. Cuza, Liceul Tehnologic de Servicii Sf. Andrei, Liceul Tehnic 1 Mai și Grtădinița cu Program prelungit nr. 23 Municipiul Ploiești. Potrivit proiectelor de hotărâri aprobate, „pe baza datelor statistice furnizate de Institutul Național de Statistică, a fost calculată o creștere de 37,21% a costurilor cu materialele de construcții față de momentul depunerii cererii de finanțare la ADR.

Citește și BUGET 2022. Primăria Ploiești propune un buget estimat la 1,1 miliarde de lei

Back To Top