Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiești
Categorie: Actual
  • Un control al Curții de Conturi a stabilit că Primăria Ploiești a plătit necuvenit aproape 40.000 de lei către consilierii locali.
  • Printre măsurile recomandate de auditori se numără și recuperarea prejudiciului, ceea ce înseamnă că unii consilieri locali vor fi obligați să dea înapoi sume importante.

„În perioada februarie 2021 – aprilie 2022, UATM Ploiești a stabilit și a plătit necuvenit indemnizații în sumă de 37.998 lei consilierilor locali, fără a ține cont de numărul de participări ale fiecărui consilier la ședințele ordinare și extraordinare și la ședințele comisiilor de specialitate din fiecare lună”, se arată în raportul Curții de Conturi.

9.000 de lei, înapoi

Printre recomandările făcute de Curtea de Conturi se numără „stabilirea întinderii prejudiciilor și recuperarea acestora, împreună cu accesoriile calculate de entitate de la data plății sumelor nedatorate până la data recuperării”. Conform informațiilor noastre, sumele pe care ar trebui să le returneze consilierii locali variază de la caz la caz, dar se poate ajunge și la 9.000 de lei.

Citește și Scandal în Consiliul Local Ploiești pe tema terenului unde ar urma să fie construit viitorul Spital Județean

Back To Top