Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiești
Categorie: Actual
  • Accesul consilierilor locali la un studiu de pre-evaluare comandat de Primăria Ploiești în vederea construirii viitorului spital municipal de urgenţă este permis doar după semnarea unei Declarații de Confidențialitate.
  • Studiul a costat 100.000 de euro și a fost plătit din bani publici.
  • Consilierii locali PNL au anunțat că nu vor semna Declarația de Confidențialitate și susțin că studiul de pre-evaluare trebuie prezentat cetăţenilor înainte de a fi votat.

„Deciziile majore pentru Ploieşti, aşa cum este şi construirea Spitalului Municipal de Urgenţă, trebuie luate în condiţii de transparenţă totală şi în urma unor dezbateri publice.

Consilierii locali PNL au decis să NU semneze „Declaraţia de confidenţialitate” solicitată de Primăria Ploieşti pentru a avea acces la raportul redactat de un fond al Băncii Mondiale cu privire la construirea Spitalului Municipal de Urgenţă.

Înţelegem să respectăm confidenţialitatea datelor folosite pentru realizarea materialului/ raportului final (brevete, mărci, date economice şi proceduri ale prestatorului), dar produsul final (studiul de prefezabilitate) TREBUIE să fie public, mai ales că acesta este plătit din bani publici cu 100.000 euro.

Înainte de a primi votul în Consiliul Local, raportul (studiul de prefezabilitate) trebuie prezentat cetăţenilor. Ei au dreptul să cunoască toate condiţiile în care ar urma să se realizeze Spitalul Municipal  de Urgenţă, care sunt sumele estimate pentru finanţarea acestuia şi care sunt condiţiile de rambursare.

Consilierii locali PNL sunt fideli ideii de transparenţă decizională şi dezavuează orice încercare de a transforma un proiect de o asemenea anvergură şi importanţă socială într-o discuţie cu „uşile închise”.

Solicităm primarului Andrei Volosevici scoaterea de sub auspiciile „confidenţialităţii” a raportului efectuat din fonduri bugetare şi prezentarea publică a acestui document.

Reafirmăm că grupul consilierilor locali PNL susţine în totalitate realizarea unui Spital Municipal de Urgenţă in Ploieşti, dar în condiţii de transparenţă decizională totală”, se arată într-un comunicat al grupului consilierilor locali PNL.

Citește și DOCUMENT: Declarația de Confidențialitate impusă de Primăria Ploiești consilierilor locali. Turnătorie impusă

Back To Top