Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

31 martie fara controale schengen
Categorie: Actual
  • De astăzi, românii care călătoresc în statele din spaţiul Schengen nu mai trebuie să treacă prin controlul de la frontierele aeriene şi maritime. Documentele vor fi prezentate doar la solicitarea poliţiştilor de frontieră aflaţi în aeroporturi şi porturi. 
  • La nivel naţional, 17 aeroporturi şi 4 porturi maritime operează, din 31 martie, în noile condiții.

Statele membre Schengen sunt Austria, Bulgaria, Belgia, Cehia, Croaţia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Regatul Ţărilor de Jos, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, precum şi Elveţia, Islanda, Norvegia şi Liechtenstein. De astăzi, românii care au aceste destinații nu mai trebuie să treacă prin controlul de frontierele aeriene şi maritime.

Persoanele care intră în terminal, după ce parcurg procedura de control la securitate, nu vor fi supuse controlului la frontieră, ci vor merge direct către porţile de îmbarcare. Pe traseu, documentele vor putea fi verificate, însă, oricând, de Poliţia de Frontieră, echipajele mixte ale Poliţiei Române, Jandarmeriei Române şi Inspectoratului General pentru Imigrări.

Cum vor fi făcute, de acum, controalele la frontieră

”Trebuie să ştim că în zona de terminal Schengen, în toate terminalele vor fi patrule mixte de poliţişti, jandarmi, care vor veghea la siguranţa noastră. Vor face controale în baza unei analize de risc, dacă sunt persoane suspecte, persoane care ştim că sunt date în urmărire, sub control judiciar şi aşa mai departe. La nivelul Ministerului Afacerilor Interne şi Poliţiei de Frontieră împreună cu celelalte arme, s-a dezvoltat o aplicaţie pe un terminal mobil, practic un telefon, cu care colegii mei şi ceilalţi din celelalte arme pot verifica documentele persoanei şi vor observa dacă documentul este dat pierdut, furat, dacă este una şi aceeaşi persoană, dacă există o alertă pe numele persoanei, iar în momentul în care vor identifica această persoană, o vor conduce în linia a doua de control pentru a lua măsurile legate”, a afirmat şeful Poliţiei de Frontieră, excplicând că datele din actul de identitate al persoanei pe care echipele decid să o verifice sunt căutate ”în toate bazele relevante de date”, atât bazele de date naţionale, cât şi în cele din Spaţiul Schengen. În situaţia în care suspiciunile nu se confirmă, persoana îşi poate continua călătoria. Dacă acestea se confirmă, persoanei i se va întrerupe călătoria şi se vor aplica măsuri legale.

Atât adulţii, cât şi minorii vor avea nevoie de aceleaşi documente ca şi până în prezent pentru a ieși din țară sau a intra în țară, doar că nu nu vor mai exista controale efectuate asupra documentelor de către Poliţia de Frontieră, la ghişee special amenajate în acest sens. Documentele vor fi prezentate doar la solicitarea poliţiştilor de frontieră prezenţi în aeroporturi şi porturi.

Citiți și: POLIȚIA DE FRONTIERĂ, PREGĂTITĂ PENTRU INTRAREA ÎN SPAȚIUL SCHENGEN. CUM VOR CĂLĂTORI MINORII

Pentru deplasările către state non-Schengen, atât pentru adulţi, cât şi pentru minorii români, condiţiile de călătorie rămân neschimbate, iar verificarea documentelor se va face la filtrele de control ale Poliţiei de Frontieră.

La nivel naţional, 17 aeroporturi şi 4 porturi maritime vor opera în condiţii Schengen.

Anul trecut, două treimi din cursele înregistrate anul trecut pe aeroporturile din România au fost spre şi dinspre state Schengen. 

Foto: Poliția de Frontieră

Back To Top