Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Doi polițiști au acționat fără să stea pe gânduri, marți după-amiază, în cazul unui bărbat care i s-a făcut rău pe o trecere de pietoni din centrul Ploieștiului. 


Bogdan Enescu și Cătălin Stanciu, polițiști locali în cadrul Serviciului de Circulație pe Drumurile Publice, se aflau marți în jurul orei 17.00 în zona centrală a municipiului, când au văzut pe trecerea de pietoni un bărbat care s-a prăbușit. Fără să stea prea mult pe gânduri s-au deplasat în zona trecerii de pietoni și au constat că persoana căzută suferă o criză și este în convulsii, relatează observatorulph.ro. Cei doi polițiști au reușit să-i acorde bărbatului primul ajutor medical și au dirijat traficul în zonă. Tot ei au solicitat sprijin și serviciului de ambulanță, dar, până la sosirea medicilor, starea bărbatului care probabil suferă de epilepsie se ameliorase, mai notează sursa citată.
Este a doua intervenție de acest fel a polițiștilor locali, în această săptămână. Luni, un echipaj a acordat primul ajutor unei femei lovite de mașină, în sensul giratoriu de la Catedrală (VEZI DETALII).

 

 

Back To Top