protest stop poluarii orasului ploiesti
Categorie: Știri locale

„PRIMARUL E IN CONCEDIU MEDICAL. Nu va mai bateti capul cu anuntul facut pe contul fb al primarului. acela in care chipurile invita asociatia STOP POLUARII la o discutie. pentru ca nici nu era in incinta primariei, fiind in concediu medical. 
da, nu era in primarie, fiinta care a scris acel mesaj in locul primarului i-a facut un rau, stiut fiind ca LEGEA SPUNE ca atunci cand esti in concediu medical, nu ai voie sa parasesti casa in care locuiesti. deci, nu ai voie la serviciu. ca sa vedeti ce capcane ni se intind si cu ce fel de aranjamente se umbla.  domnule primar Volosevici Liviu, fiti mai atent la colaboratori si la subalterni.. dupa cum vedem, va vor locul”, a postat Camelia Iuliana Radu (Asociația Stop Poluării Orașului Ploiești), ca răspuns la invitația edilului la discuții - Detalii AICI.

Protestul «Vrem un Ploiești curat» organizat de către Asociația Stop Poluării Orașului Ploiești a avut loc vineri 20 august DETALII AICI. Organizatorii i-au invitat pe ploieșteni să iasă în stradă “printre şobolani şi muşte, gândaci şi mizerie, pentru a protesta faţă de incompetenţa ROSAL, A.D.I şi CJ, a tuturor autorităţilor locale care, de câţiva ani, iar azi mai mult ca oricând, sunt incapabile să gestioneze problema deşeurilor stradale şi menajere din oraşul nostru”. Organizatorii protestului sunt implicați activi în viața comunității, reprezentând un model de urmat în ceea ce privește activismul social dedicat problemelor comunității. Aici puteți accesa grupul public al Asociației

 

Back To Top