Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scoli pandemie
Categorie: Știri locale

Numărul localităților prahovene în scenariul roșu a ajuns, marți, la nou. Municipiul Câmpina a depășit, astăzi, incidența de 3 la mie, intrând în această categorie. Cea mai mare rată a infectărilor este, însă, la Gura Vadului, unde incidența a ajuns peste 6 la mie și, dacă situația se menține până vineri, pentru această localitate ar putea fi dispusă trecerea unităților de învățământ în scenariul 2.

Instituirea de restricții suplimentare, în localitățile intrate în scenariul roșu, se face prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. La fel se face și modificarea scenariului de funcționare a unităţilor de învățământ.

Ce presupune Scenariul 2?

Ordinul comun emis de Ministerul Sănătății și Ministerul Educației, la începutul lunii septembrie, prevede că Scenariul 2 de aplică  dacă “incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 6/1.000 de locuitori până la instituirea stării de carantină la nivelul localității”.

Acesta înseamnă:

a) Participarea zilnică cu prezență fizică în unitățile de învățământ a tuturor antepreșcolarilor, preșcolarilor și a elevilor din învățământul special, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție

b) Participarea zilnică, în sistem on-line, a tuturor elevilor, cu excepția celor din învățământul special.

Un municipiu, două orașe și șase comune, în scenariul roșu

Rata infectărilor la Câmpina a depășit, marți, 3 la mie. În scenariul roșu se mai află orașele Azuga (4,09) și Slănic (4,12), dar și comunele Gura Vadului (6,32 la mie), Vâlcănești (5,18), Brebu (4,16), Telega (3,83), Cornu (3,82), Provița de Jos (3,18).

Situația pe localități, la data de 21 septembrie, a fost publicată aici.

Back To Top