Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

athletico rafov
Categorie: Știri locale

Asociația Sportivă "Athletico Râfov" a lansat un apel către reprezentanții firmelor din județ. Echipa de minifotbal de la Râfov, câștigătoare a campionatului amical de minifotbal Prahova 2021 (VEZI DETALII) caută sponsori care să o sprijine să-și atingă obiectivele propuse pentru perioada următoare.

“Suntem o echipa de minifotbal, formată din jucători tineri, ambițioși, motivați și determinați pentru a face performanță!

Acest grup ar avea nevoie de un sponsor pentru a face echipa mai puternică și a face posibilă menținerea echipei în liga A Prahova din cadrul evenimentului recreativ sportiv.

Noi, Athletico Râfov așteptăm cât mai multe persoane interesate să se alăture acestui proiect și a le oferi acestor tineri șansa să evolueze într-o competiție.Dacă iubiți fotbalul, sunteți pasionat și doriți sa va promovați afacerea prin ajutorul nostru vă așteptăm cu mare drag, orice sprijin este binevenit pentru această echipă.

Firmele vor beneficia de altfel de deducerea din impozit.

oi vă putem oferi în schimbul sponsorizării: publicitate pe tricouri, postări publicitare pe Facebook, bannere pe site-ul echipei” este mesajul semnat de Athletico Râfov "Brazilienii".

Back To Top