Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ana maria enache valea calugareasca
Categorie: Știri locale

O femeie a alertat, în noaptea de miercuri spre joi, Poliția din Valea Călugărească, referitor la faptul că nepoata ei, de 16 ani, din localitate, a plecat la școală și nu a mai revenit.

Ana Maria Enache, de 16 ani, ar fi plecat la liceu miercuri, pe 22 septembrie, și nu a mai revenit la domiciliu. Polițiștii au fost anunțați cu privire la dispariție azi-noapte, în jurul orei 1.

Potrivit IJP Prahova, fata are aproximativ 1,65 m înălțime, 50 kg,  ten măsliniu, față ovală, păr drept roșcat, tuns scurt până la nivelul umerilor. La momentul plecării purta pantaloni și cămașă de culoare albastru închis,  geacă din piele neagră, încălțăminte din piele alb-roșu, având asupra sa un ghiozdan în culorile negru cu alb.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Foto: IJP Prahova

Back To Top