Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Încăierare la Congresul PNL. O jurnalistă de la Pro TV care filma cu telefonul în zona cabinelor de vot a povestit că un membru al partidului i-a smuls din mână telefonul şi l-a trântit pe jos, înainte de a o scoate din zona repectivă.

Jurnalista Iulia Garbacea, prezentă la Congresul PNL desfăşurat sâmbătă la Romexpo, a relatat cum un membru "din echipa câștigătoare" a împiedicat-o să filmeze, în timp ce Robert Sighiartău, Lucian Bode și Dan Motreanu, aflaţi în zonă, au întors spatele. Aceasta a spus ulterior că l-a identificat pe agresor, în persoana lui Horia Scarlat, fost consilier local în Bucureşti. "Pentru că suntem în era piţiponcilor, a oamenilor fără creier și valori, a bărbaților care lovesc femei pentru că pot, vă prezint specimenul de PNL. Este un domn din echipa câștigătoare deranjat teribil ca filmam intr-o zona in care își dorea sa nu fie ochi de jurnalist. M-a prins de mâna, mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ și m-a făcut sa ma învârt pe călcâie", a scris Iulia Garbacea, într-un mesaj publicat pe profilul personal de Facebook.

"Nu e o surpriză pentru nimeni că trăim printre astfel de oameni. M-a surprins însă că Robert SIGHIARTĂU, sg la pnl (n.r. secretar general) și responsabil cu organizarea, a întors spatele și a plecat, la fel cum a făcut și ministrul de interne, Lucian Bode și europarlamentarul Dan Motreanu. Un mare mulțumesc", a completat aceasta.

Back To Top