Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incendiu suceava
Categorie: Știri naționale

Alertă la Suceava, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui incendiu izbucnit la Secția Ginecologie a Spitalului Județean. Peste 300 de pacienți, de la șase etaje, au fost evacuați, iar autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

ISU Suceava a anunțat că incendiul ar fi izbucnit la etajul al patrulea al spitalului, afectând aproximativ 20 de metri pătrați, și s-a manifestat cu degajare mare de fum, dar din fericire nu a făcut victime. De altfel, focul a fost stins în aproximativ 10 minute.

La Suceava a fost activat planul roșu de intervenție, iar la fața locului s-au deplasat toate forţele şi mijloacele de la Detaşamentul de Pompieri Suceava.

”Prioritatea a fost evacuarea tuturor pacienţilor din zonă şi de la etajele superioare. Au fost evacuaţi 329 pacienţi, de la etajul IV până la etajul IX. Aceştia au fost relocaţi în alte secţii din spital. Din totalul pacienţilor evacuaţi, 102 sunt copii (57 nou-născuţi)”, a transmis ISU Suceava în urma incendiului declanșat după miezul nopții.

VEZI ȘI: Incendiu soldat cu doi morți, la Spitalul Movila. Procurorii fac cercetări inclusiv pentru ucidere din culpă și distrugere

Cei mai mulți dintre pacienți, cu excepția celor de la etajul afectat, s-au putut întoarce în saloane după lichidarea incendiului.

Pompierii fac cercetări pentru a stabili cauza probabilă a acestuia.

Foto: captură video stiripesurse.ro

Back To Top