Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova, ai Prefecturii şi ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au efectuat verificări pe DN1A, pe raza comunei Măgurele, constatând probleme pe porţiunile de drum care abia fuseseră reabilitate. CNAIR şi firma executantă au anunţat că tronsoanele unde asfaltul a făcut "valuri" vor fi refăcute.

Anunţul privind această vizită de lucru a fost făcut de subprefectul Felix Bulearcă, acesta anunţând că au existat reclamaţii din partea mai multor şoferi, care se plânseseră că asfaltul turnat zilele trecute a şi apucat să se deterioreze. Executantul a dat vina pe căldura mare şi pe valorile de trafic, dar a dat asigurări că va reface lucrările pe respectivele porţiuni.

Asfalt cu burtă, mai pe şleau

"În urma unor sesizări asupra slabei calități a lucrărilor de reparații executate în această perioadă pe DN1A, m-am deplasat împreună cu vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, în comuna Măgurele. Întrucât cu nici 24 ore înainte fuseseră efectuate lucrări de reparare ale covorului asfaltic al DN1A pe raza comunei Măgurele, la fața locului au fost prezenți și șeful Secției Drumuri Naționale Ploiești, șeful de district și reprezentantul societății care efectuează reparațiile. Stratul nou de asfalt este deja deteriorat, formându-se denivelări, «șleaurile» clasice precum și «burțile» de asfalt. S-au invocat traficul greu pe ruta respectivă, temperaturile ridicate precum și starea avansată de deteriorare a șoselei, dar toate aceste argumente nu justifică deteriorarea rapidă sau chiar imediată a lucrărilor abia realizate. Factorii locali de decizie ai CNAIR și ai societății care efectuează lucrările au promis remedierea rapidă a deficiențelor și evitarea producerii în viitor a unor astfel de defecte, care pot afecta siguranța participanților la trafic precum și integritatea autovehiculelor", a declarat, astăzi, subprefectul Felix Bulearcă.

Back To Top