Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Palatul Culturii din Ploiești, unul dintre monumentele istorice importante din Prahova, va fi reabilitat cu finanțare prin PNRR.
  • Aleșii județeni au aprobat, miercuri, descrierea sumară care vizează reabilitarea, restaurarea, modernizarea și consolidarea imobilului.

Inaugurat în 1933, imobilul situat pe strada Erou Călin Cătălin din Ploiești, a funcționat inițial ca Palat al Justiției. Imobilul are o suprafață totală de 14.758 mp și figurează ca monument istoric de clasa A.

Citește și: Ședință extraordinară convocată la CJ Prahova, pentru schimbarea numelui Spitalului Județean de Urgență Ploiești

Clădirea a fost renovată parțial în 2011, când  lucrările de reabilitare au inclus și Sala „Pașilor Pierduți”, însă în continuare se impun investiții suplimentare inclusiv pentru corpul de clădire în care și-a desfășurat activitatea, până anul trecut, Curtea de Apel Ploiești. În prezent, în clădire își au sediul Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga”, Muzeul Județean de Științele Naturii, dar și Centrul Județean de Cultură Prahova.

Aleșii județeni au aprobat, miercuri, modificarea Hotărârii 95/2022, cererea de finanțare din fondurile europene aferente Planului Național de Redresare și Reziliență urmând să cuprindă o anexă privind descrierea sumară a investiției propuse prin proiect, în concordanță cu măsurile propuse pentru renovare energetică a clădirii (inclusiv a instalațiilor aferente acesteia).

Back To Top