Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

proiect buget 2024
Categorie: Administraţie
  • Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, și Primăria Ploiești au publicat, luni seară, pe rețelele de socializare, imagini din timpul a ceea ce este prezentat ca "zi de lucru la buget".
  • "Oare ce părere au viceprimarii!?" a scris Volosevici în dreptul postării sale. Întrebarea, pe care o fi vrut-o retorică, a primit totuși răspuns, de la un vice, însă și de la ploieștenii de rând.

Proiectul de buget al Ploieștiului, pe anul 2024, a fost publicat în consultare publică, dar odată cu acesta primarul și municipalitatea au postat imagini de tipul "making of...". Volosevici a profitat de ocazie și pentru a arunca o petardă electorală: "Lucrăm la Bugetul pentru anul 2024! Oare ce părere au viceprimarii⁉️"

Imaginile pot fi urmărite AICI.

Întrebarea sa nu a rămas fără răspuns. Vicepe Anca Popa a comentat, la aceeași postare: "Ne-ați dat afară astăzi!"

Nu a fost singura care i-a transmis un răspuns primarului Andrei Volosevici. Mai mulți ploieșteni care au văzut imaginile nu s-au putut abține de la comentarii, remarcând că un buget care presupune împărțirea a aproape 850.000.000 de lei se conturează cu pixul, pe niște foi A4, și cu ajutorul unor calculatoare de birou: 

  • "Senzațional, bugetul unui oraș cu aproximativ 190000 de locuitori se face cu pixul și foaia A4..." pai avem 508 +887..., avem și pe plus și pe minus"..."
  • "Dl. Andrei Volosevici am o simpla întrebare și vă rog sa o luați în considerare și să-mi răspundeți simplu: câte persoane din cele care fac bugetul sunt in stare sa utilizeze un laptop și programele Excel, Word și PowerPoint?"
  • "Vă mai trebuie un abac"

Proiectul bugetului local, pe anul 2024, poate fi consultat AICI. Potrivit anunțului Primăriei Ploiești, propunerile pot fi transmise în termend e 10 zile de la publicarea acestuia.

Citiți și: LUCRĂRI ÎNTÂRZIATE, PE BULEVARDUL INDEPENDENȚEI. ROBERTA ANASTASE ÎI CERE LUI VOLOSEVICI EXPLICAȚII PENTRU TERMENUL ASUMAT, DAR CARE A FOST DEPĂȘIT

 

 

Back To Top