Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

proconsul concert caritabil
Categorie: APH Cultural

 

• Miercuri, 16 noiembrie, la ora 18.00, trupa Proconsul ne așteaptă la Filarmonica din Ploiești pentru concertul caritabil „Fără lacrimi”.
• Vino și tu să te bucuri de muzică bună și, astfel, să ajuți cei 18 copii din așezământul prahovean „Leagăn prins de stele”.

Proconsul este una dintre cele mai respectate și iubite formații de pop-rock din România. Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 18.00, trupa Proconsul vă invită la un concert excepțional la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiești, de data aceasta pentru o cauză nobilă.

CITEȘTE ȘI: Astăzi începe cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Toma Caragiu”

Așezământul „Leagăn prins de stele” de la Mănăstirea Turnu, Prahova, a devenit o oază de fericire și speranță pentru 18 copii minunați, iar acum Proconsul va ajuta la menținerea activității așezământului. Organizat de HashtagWorld Café, concertul de miercuri este destinat întrajutorării celor 18 orfani, toate fondurile strânse prin donație urmând a fi dirijate către acești copii.

Prezența fiecăruia dintre voi la concert este un pas important pentru așezământ.

Accesul la eveniment se face pe bază de donație minimă de 60 de lei.

Detalii la nr. tel: +40 730 778 129.

CITEȘTE ȘI: Prințul Harry își lansează primul volum de memorii, inclusiv în română

 

Back To Top