Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bani indemnizatie somaj tehnic
Categorie: Economic

Pentru a veni în sprijinul mediului economic, statul decontează, în această perioadă, indemnizația plăctită salariaților trimiși în somaj tehnic.

De această facilitate beneficiază:

> ANGAJATORII ȘI SALARIAȚII, în situația în care:

Angajatorii și-au întrerupt/redus temporar activitatea ca urmare a epidemiei coronavirusului SARS-CoV-2, pentru toți salariații din somaj tehnic declarat ca atare în REVISAL;

Activitatea angajatorilor a fost suspendată ca urmare a anchetei epidemiologice efectuate de direcțiile de sănătate publică județene, respectiv a municipiului București, cu excepția salariaților aflați în concediu medical și care primesc indemnizația de asigurări sociale aferentă.

ATENȚIE! Un salariat  care este în șomaj tehnic pe perioada stării de urgență la un loc de muncă și are în același timp și un alt CIM active, din care obține venituri la nivelul indemnizației, nu mai poate beneficia de indemnizație. De asemenea, este de reținut că un salariat care are mai multe locuri de munca și toate sunt suspendate pe motiv de șomaj tehnic beneficiază de indemnizație la locul de muncă cu drepturile salariale cele mai avantajoase. 

> ALTE PERSOANE DECÂT ANGAJATORII ȘI SALARIAȚII, pe perioada întreruperii temporare a activității, total sau parțial, în contextul creșterii incidenței răspândirii coronavirusului (numite indemnizații pentru profesioniști).

Informații furnizate de Legal MM Business

Back To Top